KONAbiker Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jak w temacie, czym się różnią? Czy zwykły rhyno lite starczy mi do ostrzejszego xc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas0211 Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam, Jak sama nazwa wskazuje Rhyno Lite XL różni się rozmiarem, a mianowicie jest szerszy od zwykłego. Odpowiednio 27,5mm zwykła i 29,2mm XL po zewnętrznej stronie. Waga też jest nieco inna 550g i 565g. Budowa jest ta sama. Do ostrzejszego XC radzę wersję XL, bo jest mocniejsza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A co powiecie o alex rimsie dh19? Centruje się? Dobrze się sprawuje? Można na niej poszależ w lesie? Nie chodzi mi tu o hopki i skakanie, ale o ostrą jazdę w xc. proszę o szybka odpowiedz:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przeciez Rhynolity to bardziej enduro / Freeride niz XC. DO Xc spokojnie (wg mnie) wystarczy zwykly rhyno lite. ja mam czteroletnie Rhynolity, bez centrowania jak nowki caly czas:O jezdzilem na alexrimsie FD26 i full wypas (ale tylko pod tarcze) Jedyny minus to taki ze pieronsko sie sciaga i zaklada opony;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 mam rhyno lite XL na tyle(wystawione tak btw na sprzedaz jako cale kolo-patrz podpis)i rownierz nie moge na niego narzekac nigdy nie centrowany choc to tylnia i ogolnie robi dobre wrazenie oponki ladnie sie ukladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to spoko, ja wczoraj zamówiłem zwykłego rhyno:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.