piotraz Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej, Szukam chętnych na następującą trasę: Start Zakopane - dalej przez Poprad do Bratysławy gdzie trasą wzdłuż Dunaju przez Wiedeń aż do Linzu, dalej kierunek Salzburg skąd w kierunku przełęczy Grossglockner http://www.grossglockner.at/en/hochalpenstrasse/streckenbeschreibung/ , po jej pokonaniu kierunek na Dolomity, dojazd do Cortiny d'ampezzo, gdzie 2-3 dniowy odpoczynek (chiałbym troche pochodzić po górach), następnie kierunek Wenecja skąd wzdłuż wybrzeża do Triestu i dalej Przez Rijekę i Zadar aż do Spitu (po drodze odwiedzenie Paklenicy i Jezior Plitwickich), całość około 1700-1800 km, więc jakieś 3 tygodnie, spanie głównie na dziko, od czasu do czasu jakiś camping lub coś z warmshowers, generalnie niskobudzetowo, zakupy w marketach i gotowanie we własnym zakresie. Jest dyspozycyjny od 12 sierpnia do końca września więc termin do ustalenia, z tym ze nie chcę na to poświęcić więcej niż 3 tygodnie, powrót ze Spitu autokarem za 400 zł, cały koszt wyprawy max 1500zł. pzdr Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja bym z chęcią pojechał, ale najprawdopodobniej mój jedyny egzamin jest...... 13 września i nie wiem czy mogę sobie go odpuścić Piotrek, uważaj na: bo to może wystraszyć w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotraz Napisano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja bym z chęcią pojechał, ale najprawdopodobniej mój jedyny egzamin jest...... 13 września i nie wiem czy mogę sobie go odpuścić Piotrek, uważaj na: bo to może wystraszyć w nocy hehe rzeczywiscie to mógł być ten potwór 13 wrzesień to odległy termin, ile czasu potrzebujesz na naukę? można się zmiescić w 15-16 dniach, wyjezdżając koło 15 sierpnia na początku września bylibyśmy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Sierpień odpada bo mam praktyki, a na początku września muszę jakieś projekty pooddawać. Więc nie mam możliwości pojechania na tą wyprawę Cóż nie chciało się wcześniej robić to trzeba we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Plan imponujący, ekstra miejsca, będzie co oglądać Powodzenia Piotrek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotraz Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Plan imponujący, ekstra miejsca, będzie co oglądać Powodzenia Piotrek! Dawaj młody ze mną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Wyprawa ekstra, ale dla mnie max raz w roku takie coś Nad morzem było super, ale sama jazda niezbyt mi się podoba, teraz pojeżdżę po Karkonoszach w sierpniu, bo szykuje się sporo imprez, a potem wrzesień i do szkoły trzeba lecieć Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam, Czy jest ktoś chętny na podobną wyprawę w przyszłym roku? Najlepiej w okolicach lipca. Szczegóły do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parkopan Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.