Japuk1 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam, szukam najlepszej maści na ból kręgosłupa według Was. Ból pojawił się po zrzucaniu węgla, wiec nie jest spowodowany żadną wadą, a jest po prostu trochę przeciążony i po dłuższej jeździe jest lekki dyskomfort. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meping Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam, szukam najlepszej maści na ból kręgosłupa według Was. Ból pojawił się po zrzucaniu węgla, wiec nie jest spowodowany żadną wadą, a jest po prostu trochę przeciążony i po dłuższej jeździe jest lekki dyskomfort. Dzięki za odpowiedzi Jeśli to trwa od dłuższego czasu (w sensie więcej niż kilka dni) to nie ładuj maści tylko goń do lekarza. Mógł się jakiś dysk przemieścić lub coś podobnego. Jeśli to świeża sprawa, to prawie każda maść jest dobra. Zwróć uwagę na maści z ketonalem, one prócz działania rozgrzewającego mają działania rozgrzewającego (menthol) mają środek przeciwbólowy. Farmaceuta w aptece powinien Ci doradzić coś odpowiedniego. Tym niemniej tak jak napisałem to wcześniej jeśli trwa to dłużej niż dzień do trzech to goń do lekarza, bo to leczenie syfa pudrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japuk1 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Wszystko robię normalnie, moja mama jest technikiem RTG więc dyski wyskoczone i inne takie sytuacje widziała . Ból się już trochę zmniejszył a trwa dopiero 2 dni więc jest juz lepiej ale jednak chciałbym szybciej dojść do pełni sprawności, a maść zostanie na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meping Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Widziała, widziała, ale na ekranie. Jak chcesz mieć pewność to odwiedź ją w pracy poza kolejką. Można zamiast maści łykać środki przeciwbólowe... Ale czy nie lepiej mieć pewność, że to tylko naciągnięte mięśnie??? Mam wrażenie, żeś młody. Wierz mi, ja dbania o kręgosłup nauczyłem się od starczych kolegów, którzy właśnie myśleli za młodu że są niezniszczalni. Szanuj się od wczesnych lat, dłużej Ci gnaty posłużą. To jak z samochodem. Jak jest prosto z salonu to wcale nie znaczy, że przez pierwsze kilka lat nie trzeba oleju wymieniać... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japuk1 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Rozumiem . Jak do piątku nie przejdzie to idę do lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na ból kręgosłupa nie pomogą żadne maści Ale co innego z nadwyrężonymi mięśniami i ścięgnami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.