sokolec22 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Witam, nie mogę dokręcić tak konusów aby oś się nie ruszała, dlatego sadze ze już troszkę zużyły się łożyska w pięście tylnej.Czy można dokupić same łożyska czy trzeba wymienić cała piastę? A może to konusy się wyrobiły już?
Kranczi Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Dla pewnosci zrobilbym przeglad. Jesli chcesz samemu to wymienilbym piaste, lozysko i konusy. Wtedy byloby wszystko odswiezone
sokolec22 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Dla pewnosci zrobilbym przeglad. Jesli chcesz samemu to wymienilbym piaste, lozysko i konusy. Wtedy byloby wszystko odswiezone Nie chce się bawić w wymianę piasty bo trzeba byłoby obręcz przenieść ze szprychami, mnóstwo roboty. Można kupić w sklepie rowerowym same konusy i kulki łożyska??
Kranczi Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Nie chce się bawić w wymianę piasty bo trzeba byłoby obręcz przenieść ze szprychami, mnóstwo roboty. Można kupić w sklepie rowerowym same konusy i kulki łożyska?? Mysle ze z konusami nie bedzie problem ale kulek lozyska jeszcze nigdy nie widzialem @Edit Co do kulek do jedynie na allegro widzialem, rozne rozmiary no jednym slowem jest co wybierac. Ale tak zeby pojechac do sklepu rowerowego to jeszcze nie widzialem
sokolec22 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Mysle ze z konusami nie bedzie problem ale kulek lozyska jeszcze nigdy nie widzialem @Edit Co do kulek do jedynie na allegro widzialem, rozne rozmiary no jednym slowem jest co wybierac. Ale tak zeby pojechac do sklepu rowerowego to jeszcze nie widzialem No własnie też tak myślałem, jedynie może w serwisie, koleś by poczęstował.
siimon Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Bez przesady. W każdym sklepie/serwisie dostaniesz gołe kulki lub koronki, konusy też. Dla pewności idź z kołem bo miski bywają różnej wielkości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.