Trolololo69 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Witajcie, odkąd pamiętam zawsze preferowałem zwiększoną adrenaline i wyszukiwałem coraz to bardziej wyrafinowanych sposobów jej pobudzenia. Często tą potrzebe zaspokajał najzwyklejszy zjaz leśny z dużą prędkością, ale najbardziej odpowiada mi szybki zjazd slalomem w centrum miasta między ludźmi. Preferuje taki aktywny wypoczynek już od około 12 lat I chodź często jest niebezpiecznie i krytycznie nie ma osób poszkodowanych. Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się taki rodzaj jazdy, ma konkretną nazwę? Downhill?Proszę o informacjęPozdrawiam, Bartek.
vwothyn Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się taki rodzaj jazdy, ma konkretną nazwę? Downhill? Proszę o informację Pozdrawiam, Bartek. Nie downhill, ale dobrze kombinujesz, też na "d". Debilizm.
Marcint96 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 HAHAHAHAHAHA Może to żart jakiś ? Weź się nawet do tego nie przyznawaj człowieku... Też mi się wydaje że określenie kolegi vwothyn Jest jak najbardziej trafne... kup sobie rewolwer, załaduj jeden pocisk w magazynek, zakręć nim i strzel se w łeb...Coś jak rosyjska ruletka To dopiero adrenalina
nevermind Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Przy rosyjskiej ruletce przynajmniej nie stanowi zagrożenia dla innych. Tak na marginesie masz ubezpieczenie oc od jazdy na rowerze? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile kosztuje i trwa leczenie np. złamanej kości udowej (umieszczonej mniej więcej na wysokości kierownicy)? Za wszystkie skutki swojej jazdy odpowiadasz finansowo!
seker1995 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Przestańcie. Wystarczy popatrzyć na nick tego gościa i wszystko wiadomo. Myśle, że przydałoby się go nagrodzić jakimś specjalnym bonusem od forum w formie "wiecznego zakazu dostępu", ponieważ ten osobnik przebywając blisko otoczenia rowerowego, może stać się niebezpieczny dla społeczeństwa. Myśle, że można by mu pomóc, jeśli nie jest już za późno.
Trolololo69 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Cebule z Polski dobrze że rodzice internet opłacają, bo inaczej byście nie mieli możliwości wylewanai swoich flustracji
Sansei6 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Może trafi na takiego gościa co też lubi ekstremalne zabawy i poluje takich rowerzystów slalomującyh między pieszymi (wiesz takie hobby dla adrenaliny) i jak go zrzuci z tego roweru....
Mod Team mrmorty Napisano 29 Lipca 2013 Mod Team Napisano 29 Lipca 2013 Panowie, mamy tu zasadę by nie karmic trola! Mamy też zasadę wzajemnego szacunku i jakkolwiek głupio brzmi nazwa i treśc tematu, to ostrzeżeniami należałoby "nagrodzic" panów od tekstów z debilami czy też od rewolwerów.Temat zamykam ale retorycznie zapytam - kto z nas tak nie robił kiedykolwiek? Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta albo też idzie się po rozum do głowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.