Skocz do zawartości

[slalom między ludźmi] jaka prawidłowa nazwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, odkąd pamiętam zawsze preferowałem zwiększoną adrenaline i wyszukiwałem coraz to bardziej wyrafinowanych sposobów jej pobudzenia. Często tą potrzebe zaspokajał najzwyklejszy zjaz leśny z dużą prędkością, ale najbardziej odpowiada mi szybki zjazd slalomem w centrum miasta między ludźmi. Preferuje taki aktywny wypoczynek już od około 12 lat I chodź często jest niebezpiecznie i krytycznie nie ma osób poszkodowanych. Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się taki rodzaj jazdy, ma konkretną nazwę? Downhill?

Proszę o informację

Pozdrawiam, Bartek.

Napisano

Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się taki rodzaj jazdy, ma konkretną nazwę? Downhill?

Proszę o informację

Pozdrawiam, Bartek.

Nie downhill, ale dobrze kombinujesz, też na "d". Debilizm.

Napisano

HAHAHAHAHAHA

Może to żart jakiś ? Weź się nawet do tego nie przyznawaj człowieku... Też mi się wydaje że określenie kolegi vwothyn

Jest jak najbardziej trafne... kup sobie rewolwer, załaduj jeden pocisk w magazynek, zakręć nim i strzel se w łeb...Coś jak rosyjska ruletka :) To dopiero adrenalina

Napisano

Przy rosyjskiej ruletce przynajmniej nie stanowi zagrożenia dla innych. Tak na marginesie masz ubezpieczenie oc od jazdy na rowerze? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile kosztuje i trwa leczenie np. złamanej kości udowej (umieszczonej mniej więcej na wysokości kierownicy)? Za wszystkie skutki swojej jazdy odpowiadasz finansowo!

Napisano

Przestańcie. Wystarczy popatrzyć na nick tego gościa i wszystko wiadomo. Myśle, że przydałoby się go nagrodzić jakimś specjalnym bonusem od forum w formie "wiecznego zakazu dostępu", ponieważ ten osobnik przebywając blisko otoczenia rowerowego, może stać się niebezpieczny dla społeczeństwa. Myśle, że można by mu pomóc, jeśli nie jest już za późno. :)

Napisano

Może trafi na takiego gościa co też lubi ekstremalne zabawy i poluje takich rowerzystów slalomującyh między pieszymi (wiesz takie hobby dla adrenaliny) i jak go zrzuci z tego roweru....

• Mod Team
Napisano

Panowie, mamy tu zasadę by nie karmic trola! Mamy też zasadę wzajemnego szacunku i jakkolwiek głupio brzmi nazwa i treśc tematu, to ostrzeżeniami należałoby "nagrodzic" panów od tekstów z debilami czy też od rewolwerów.
Temat zamykam ale retorycznie zapytam - kto z nas tak nie robił kiedykolwiek? Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta albo też idzie się po rozum do głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...