bartkos Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kilka lat temu kupiłem w Makro krótkie spodenki rowerowe. Z jakości jestem zachwycony - trzymają się do dziś i dopiero teraz widać już, że to może być ich ostatni sezon. Na spodenkach nie znalazłem jednak nigdzie żadnej nazwy producenta. Znajduje się na nich jedynie to logo. Google nic o tym nie mówi, aktualnie w Makro też ich nie widzę, z resztą w innych sklepach też nie. Czy ktoś wie coś na ich temat? Bardzo chętnie kupiłbym je powtórnie, ale nie wiem od jakiego producenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 To jest marka własna na potrzeby makro, a kto to szyje to trudno wyczuć bo w sumie pewnie chińczyki tak samo jak nazwa aro w towarach przemysłowych i spożywczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 OK, dzięki za informację. Może w takim razie Makro pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.