Kranczi Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam, poszukuje ostatnio rekawiczek firmy FOX. Nie wiem ktore lepsze.. Cale czy bez palcy? Obawiam sie ze nawet jak kupie takie oddychajace cale to juz po 30km zdejme je i niestety poczuje "ulge" .Chce takie rekawiczki ktore peda lekkie, oddychajace, dobre i nie szpetne najlepiej Kolor czarny, czerwony lub bialy najlepiej.Myslalem o tymlub o tymPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Mam FOX reflex gel z długimi paluchami i bardzo sobie chwale, co prawda jeden rzep się odkleił i odpadła jedna literka ale mają co najmniej 6-7 tysięcy i wciąż spełniają swoją funkcję, żel się trzyma, szwy całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranczi Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nie poci sie w tym reka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranczi Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Czyli spokojnie moge kupic? Dobrze leza na rece tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mighty Mitts bez palcy od Endury. Dobre, letnie rękawice.http://endurastore.pl/rekawiczki_mighty_mitts_2013,33,61.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Czyli spokojnie moge kupic? Dobrze leza na rece tobie? Tak jak pisałem, ja jestem zadowolony. Niestety nie mam bardzo do czego ich przyrównać bo to pierwsze lepsze rękawice jakie kupiłem. Natomiast na zimę użytkuje crafta i musiałem już kilka razy poprawiać szwy, foxy zaliczyły kilka ślizgów i są jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranczi Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No dobra, to za tydzien sobie je zamowie, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.