sqr Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam. Ktoś z was trenuje jakieś sztuki walki albo chciałby zacząć? Ja osobiście dawno nie ćwiczyłem ale mam zamiar wprowadzić treningi typu: 15-20km jazdy Trening np. kickboxingu (osobiście najbardziej mi odpowiada) ,boksu, lub czegoś w tym stylu 15-20km jazdy Szukam kompana do takiego treningu, bo o ile jeździć mogę sam to do boksowania już przydałby się partner. A więc? znajdzie się ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A jaka lokalizacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 · Ukryte przez safian, 29 Lipca 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 29 Lipca 2013 - Brak powodu A fakt myślałem że dałem w temacie. Ogólnie warszawa ale bardziej zachód - Kampinos, Lasek kabacki, może coś w stronę Nadarzyna Do dogadania:) Odnośnik do komentarza
sqr Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A fakt myślałem że dałem w temacie. Ogólnie warszawa ale bardziej zachód - Kampinos, Lasek kabacki, może coś w stronę Nadarzyna Do dogadania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ok podaj mi takie dane: Wiek: Wzrost : Waga: Z chęcią bym się na coś takiego pisał Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wiek: 23lata Wzrost: 190cm Waga: 75-80kg (dawno się nie ważyłem ale zawsze miałem wagę w tych granicach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Zatem ja odpadam, dzieli nas pół polandii ale życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubkameleon Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Wiek 31 Wzrost 190 Waga 95 kg Jeśli okolice Żyrardowa możemy się jakoś zgadać Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.