Skocz do zawartości

[kolo tył] lekkie na łozyskach maszynowych

lalala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mam zamiar zlozyc tylne kolo zalezy mi na wadze i łozyskach maszynowych w piascie , nie chce novateca.Waze w granicach 80-85kg.Moze cos na piascie x9(kaseta na 9), na obreczy pod hamulce tarczowe najlepiej białe szprychy i czarna obrecz moj budzet to okolo 600zl , prosze o wasze propozycje

pozdrawiam i zgory dziekuje za odpowiedzi

Napisano

witam mam zamiar zlozyc tylne kolo zalezy mi na wadze i łozyskach maszynowych w piascie , nie chce novateca.Waze w granicach 80-85kg.Moze cos na piascie x9(kaseta na 9), na obreczy pod hamulce tarczowe najlepiej białe szprychy i czarna obrecz moj budzet to okolo 600zl , prosze o wasze propozycje

pozdrawiam i zgory dziekuje za odpowiedzi

Dla jakiego roweru ?

Po jakim terenie będziesz jeździł ?

Jakie masz przednie koło ?

Jaka szerokość piasty (x9 ma 145mm) ?

Jaki rozmiar wewnętrzny obręczy, (jaka szerokość opony) ?

Pod jaki zawór ?

Dętkowe czy bezdętkowe ?

Napisano

Dla jakiego roweru ?

Po jakim terenie będziesz jeździł ?

Jakie masz przednie koło ?

Jaka szerokość piasty (x9 ma 145mm) ?

Jaki rozmiar wewnętrzny obręczy, (jaka szerokość opony) ?

Pod jaki zawór ?

Dętkowe czy bezdętkowe ?

1)rower mtb kola 26

2)teren bardzo zroznicowany od asfaltow po bieszczady i tatry

3)easton xc one

4)x9 ma 135mm , ja tez potrzebuje 135

5)opona 2,25

6)nie gra roli (bezdetkowe chyba beda lzejsze)

Napisano

Dt Swiss Zircon 107 za komplet zapłacisz coś koło 700 zł. Świetne koła i lekkie. Jest tego trochę na forum: np.: mój temat http://www.forumrowerowe.org/topic/128283-kola-dt-swiss-zircon-307-czy-107/?do=findComment&comment=1205975

Koła są niby do 90 kg, śmigał na nich mój znajomy ma trochę więcej niż 98 kg i wszystko jest okej.

ciekawa propozycja , lecz nie wiem czy znajde samo tylnie kolo na stronie dt juz ich nie ma

Napisano

dt juz ich nie ma

Jest Zircon 307  :) Zawsze możesz wziąć to koło i inną obręcz (lżejszą) i masz fajne koło, za naprawdę świetną kasę.

Napisano

Jest Zircon 307  :) Zawsze możesz wziąć to koło i inną obręcz (lżejszą) i masz fajne koło, za naprawdę świetną kasę.

moze wybiore cos z tej oferty ale raczej

M 1900 ASM HR DBIS QR/135 SS SZ 11 -moze to glupie ale niebieska piasta do nieczego nie bedzie mi pasowała;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...