lukaszstg Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Siemanko. Kupiłem marketowca i ogólnie wszystko ok, tylko gdy trzymam przedni hamulec i ruszam kierownicą przód-tył to jest luz. Pokaże Wam na zdjeciu gdzie to jest. Nie wiem czy da się to dokrecić jakoś, więc pytam Was i mam nadzieje ze pomozecie. Jakieś 2 mm luzu widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Kupiłem marketowca W tym miejscu leży Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszstg Napisano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 regulamin forum 2i treśc cytatu usunięta przez moderatora Wiem że to sh*t ale to pewnie da sie jakoś dokrecic, bo w sklepie dokrecone tylko tak aby bylo, a ja sie na rowerach nie znam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Luzujesz śruby z boku mostka i dokręcasz lekko imbusa u góry . Skręcasz śruby z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jak większość rowerów z tej dystrybucji "są gotowe do jazdy". Receptę masz powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.