Skocz do zawartości

[nocleg poszukiwany] niedaleko Wisły na Pomorzu

kapelarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam około 10 sierpnia jadę z Włocławka do Stegny i planuje 1 nocleg w miedzy czasie. Założenie jest takie by było jak najtaniej. Znalazłem tani camping w Grudziądzu ale szczerze wolałbym gdzieś w okolicach Kwidzynia lub nad Wisłą. Czy zna ktoś okoliczne jeziora , lub sprawdzone miejsca gdzie można sie rozstawić z namiotem na kilka godzin , najlepiej blisko wody niekoniecznie to musza być Campingi ale ważne by było bezpiecznie. Może ktoś wskaże miejsce na mapie gdzie ostatnio nocował :)

W okolicach Kwidynia jadąc trasa doliną Dolnej Wisły jest kilka domów agroturystycznych . Za 20-30 zł wyspisz sie w dobrych warunkach 

Na pewno jest agroturystyka przed Kwidzyniem /około 3-4 km/ od strony Grudziadza w rejonie miejscowości Białki .Ostatnio przejeżdżałem tamtędy i dom wyglada sympatycznie .Ustal sobie najpierew telefon i zrób rezerwacje. 

Trasę Toruń -Stegna przejechałem juz sporo razy i jeśli masz pytania odnośnie trasy to pisz na prw.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...