kapelarz Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam około 10 sierpnia jadę z Włocławka do Stegny i planuje 1 nocleg w miedzy czasie. Założenie jest takie by było jak najtaniej. Znalazłem tani camping w Grudziądzu ale szczerze wolałbym gdzieś w okolicach Kwidzynia lub nad Wisłą. Czy zna ktoś okoliczne jeziora , lub sprawdzone miejsca gdzie można sie rozstawić z namiotem na kilka godzin , najlepiej blisko wody niekoniecznie to musza być Campingi ale ważne by było bezpiecznie. Może ktoś wskaże miejsce na mapie gdzie ostatnio nocował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 W okolicach Kwidynia jadąc trasa doliną Dolnej Wisły jest kilka domów agroturystycznych . Za 20-30 zł wyspisz sie w dobrych warunkach Na pewno jest agroturystyka przed Kwidzyniem /około 3-4 km/ od strony Grudziadza w rejonie miejscowości Białki .Ostatnio przejeżdżałem tamtędy i dom wyglada sympatycznie .Ustal sobie najpierew telefon i zrób rezerwacje. Trasę Toruń -Stegna przejechałem juz sporo razy i jeśli masz pytania odnośnie trasy to pisz na prw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whiplash Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej możesz poszukać tutaj jakiegoś fajnego noclegu: http://www.enocowanie.net/noclegi,wisla.html Polecam Wisłę, bardzo ładna miejscowość byłem w niej rok temu i nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.