Pssotnik Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Czy możecie w W-wie wskazać sklep, gdzie mają fizycznie jakieś przełaje do których można się przymierzyć. W większości sklepów tego typu rowery dostępne są na zamówienie, a jakoś nie mogę się przekonać do zakupu bez dotknięcie roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Sprawdz Gianta na Fabrycznej. W zeszlym roku byly, nie wiem jak w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pssotnik Napisano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Sprawdz Gianta na Fabrycznej.Byłem, mieli tcx2 ale w rozmiarze S, który był za mały.Chciałem dotknąć inne marki - ridley, specialized, kona (tu dziwne i niezrozumiałe dla mnie, w W-wie jest oficjalny przedstawiciel, ale rowerki na zamówienie), lub cokolwiek innego. Generalnie nie rozumiem jak dystrybutorzy chcą promować sprzedaż, jeżeli rower można obejrzeć na "obrazku". Wiem niszowe itd. ale i tak tego nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Spec najszybciej zobaczysz w Airbikeu na KEN lub na Kasprowicza bodajze 63 ... Airbike powinien miec cos na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Byłem, mieli tcx2 ale w rozmiarze S, który był za mały. Chciałem dotknąć inne marki - ridley, specialized, kona (tu dziwne i niezrozumiałe dla mnie, w W-wie jest oficjalny przedstawiciel, ale rowerki na zamówienie), lub cokolwiek innego. Generalnie nie rozumiem jak dystrybutorzy chcą promować sprzedaż, jeżeli rower można obejrzeć na "obrazku". Wiem niszowe itd. ale i tak tego nie rozumiem. Nie tylko przełąja, ale nawet szosą trudno znaleźć i pomacać, tak to u nas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pssotnik Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bo cóż Airbike tyż nie ma ... żadnego. Wygląda na to, że znalezienie sklepu mającego rowery, które można pomacać to jak odnalezienie bursztynowej komnaty, sensacja na mega skalę. Może zapoczątkuje akcje "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie” ... A tak na serio będę wdzięczny za wskazanie takiego porządnego sklepu w W-wie lub okolica nawet dalszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.