Skocz do zawartości

Fotelik na rower dla 4-latki BG-5 firmy Kross

Elenka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję w przystępnej cenie fotelika na rower dla 4-latki, która waży około 20 kg. Od wrzesnia idzie do przedszkola i bede musiała ja wozić rowerem......są w internecie foteliki dla dzieci powyżej 25 kg od 5 do 10 lat (Bobike Junior) ale koszt to około 500 zł z przesyłką, i w dodatku nie wiadomo w jakim stanie będzie ta przesyłka....poza tym nie mam pieniędzy na jakiś droższy fotelik.

W sklepie w moim mieście upatrzyłam sobie fotelik BG-5 firmy Kross do 22 kg, mocowany do ramy podsiodłowej.......http://allegro.pl/fotelik-rowerowy-kross-montowany-kaski-uniwersalne-i3395323102.html W Internecie różne opinie są, i pozytywne ( że fotelik wytrzymały ), inne że mają wadliwą i lichą konstrukcję, rozlatuje się mocowanie. W sklepie rowerowym facet poleca (wiadomo chce sprzedać....) i teraz  nie wiem, czy taki fotelik będzie odpowiedni dla mojej 4latki??? czy będzie stabilny? dodam że chce ją wozić tylko do przedszkola i bede jezdzic po chodniku (wg nowych przepisów z dzieckiem do 10 r. życia wolno jeździć po chodniku). 

Proszę o opinię jeżeli Ktoś się zna na fotelikach, ich montażu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...