pac1man Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Moze zadaje niewlasciwe pytanie odnosnie kombatybilnosci ale jakos niezbyt jestem zachwycony z pracy shimano acera w moim hexagonie v6 co zalozyc zamiast kwota do operacji to okolo 100zl . rower wykorzystuje w zroznicowanym terenie. las,lesne dukty ,podmokle pola czesto tez szosa. zauwazylem ze musze troszke poczekac az mi wskoczy wlasciwe przelozenie klamkomanetki mam na wyposazeni st-ef35-8 i oczywiscie kasete 8 shimano.nie jestem pewnien czy to pracuje w systemie 2:1 bo przednia mam podłaczona to suntoura xcc322. w ogole przod tez jakos tak dziwnie chodzi. P.S. jak odroznic jaki mam wozek i czym sie to rozni? ktory lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Z Twojego postu wychodzi bardziej nieumiejętność regulacji niż nienajlepsze działanie przerzutki. Za 100zł poszukaj LX-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 pac1man: przeczytaj ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . PS. Odi ma rację - to może być wina niedoregulowania przerzutek; zwłaszcza, jeśli rower jest nowy. Podskocz z tym do serwisu albo spróbuj sam się pobawić śrubkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.