PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Cześć, może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo . Pozdrawiam wszystkich, Paulina
annabarbara Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Cześć, może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo . Pozdrawiam wszystkich, Paulina Cześć właściwie nie jestem grupą, ponieważ mam podobny do Ciebie problem ze znajomymi, ale chętnie się dołącze a kiedy planujesz wypad ?
PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 mam wolne od 10. sierpnia do 1. września więc dość spore pole do manewru i dopasowania
grzegorzkm Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 czesc a interesuja Cie szlaki czy droga asfaltowa w tych gorach , jaki masz rower ?
PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Hej, rower typowo górski więc drogi asfaltowe staram się ograniczać do minimum
grzegorzkm Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Hej, rower typowo górski więc drogi asfaltowe staram się ograniczać do minimum typo gorski tzn full ?
PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 typo gorski tzn full ? niestety fulla nie mam, ale hardtail nie jest taki straszny (chyba)
grzegorzkm Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 w druga polowe sierpnia moge wyskoczyc gdzies , teraz lecze kontuzje wiec nie dam rady
erzurum Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 foll czy ht wszystko jedno , w beskidach na wszystkim sie pojeździ, co sie straci w dół to zyska w górę.
MartinH Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Ja jestem chętny, mam urlop od 1 sierpnia i praktycznie po 5 sierpnia (koniec OFF Festivalu ) mam zamiar zawitać w Beskidy na kilka dni, mam znajomych w Ustroniu więc całkiem możliwe, że udałoby się zorganizować większą ekipę
PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Ja jestem chętny, mam urlop od 1 sierpnia i praktycznie po 5 sierpnia (koniec OFF Festivalu ) mam zamiar zawitać w Beskidy na kilka dni, mam znajomych w Ustroniu więc całkiem możliwe, że udałoby się zorganizować większą ekipę jeszcze zostało trochę czasu, póki co skromne grono zainteresowanych ale mam nadzieję, że się powiększy
krzychu22 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Myślę że ja też byłbym chętny, jeśli nie obrazi się ktoś że na zjazdach nie będę czekał
grzegorzkm Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Krzychu , pod gorke tez Cie nikt nie dogoni takze bedziesz czekał i na gorze i na dole hehe
PaulinaKatowice Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 Krzychu , pod gorke tez Cie nikt nie dogoni takze bedziesz czekał i na gorze i na dole hehe aż tak słabo nas oceniasz ? )
grzegorzkm Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 aż tak słabo nas oceniasz ? ) Was nie oceniam słabo , poprostu znam Krzycha i wiem na co go stac
edi7777 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Od przyszłego tygodnia pewnie też będę w Ustroniu więc na jakieś wypady (wyłącznie w teren - asfalt jest nudny) chętnie się piszę
lasq Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Ja mieszkam w okolicach Ustronia/Brennej. Do mniej więcej 16/17 sierpnia siedzę w domu więc jak byście chcieli pokręcić coś po okolicy (Ustroń, Brenna, Wisła, Szczyrk nawet) to chętnie się dołączę.
atizylak Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Hej , ja też chętnie się przyłączę. Mam wolne do 18 sierpnia.
matpog Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Dajcie znac kiedy bedziecie to wpadne na jeden dzien.
PaulinaKatowice Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 To może w jakiś dzień w przyszłym tygodniu się w Ustroniu póki co na 1 dzień spotkamy?
lasq Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Mi pasuje W sumie każdy termin w przyszłym tygodniu jest dobry dla mnie, tylko musiałbym wiedzieć więcej niż na 2 dni przed bo może w któryś dzień będę musiał do pracy pojechać, ale to jest do do dopasowania
blackiwan Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 W sobotę planuję jechać do Korbielowa na maraton.Mam samochód i bagażnik dachowy. Jeżeli ktoś ma jeszcze swój uchwyt pod rower to też da rade go zamontować. Na dachu zmieszczą się maks 3 rowery. Można zahaczyć również o Szczyrk i inne ciekawie miejscówki.Wyjazd na kilka dni (mam urlop do 15 ) Także jakby był ktoś chętny to pisać na PW,albo gg.
szola Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Cześć, może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo . Pozdrawiam wszystkich, Paulina Cześć, może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo . Pozdrawiam wszystkich, Paulina Ja sie wybieram,córeczka +moja 15 .08-18.08 beskidy.Dystans dzienny tak ok 100km.Jak by ktoś sie wybierał w tym terminie to można sie doklejić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.