Skocz do zawartości

[urlop] wypad w góry

PaulinaKatowice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo :).

Pozdrawiam wszystkich,

Paulina

Napisano

Cześć,

może znajdzie się mała grupa chętna na rowerowy wypad w góry na kilka dni? Niestety moi znajomi nie podzielają mojego zamiłowania do aż tak aktywnego spędzania czasu by spędzić swój urlop na sportowo :).

Pozdrawiam wszystkich,

Paulina

Cześć

właściwie nie jestem grupą, ponieważ mam podobny do Ciebie problem ze znajomymi, ale chętnie się dołącze  ;)  a kiedy planujesz wypad ?

Napisano

Ja jestem chętny, mam urlop od 1 sierpnia i praktycznie po 5 sierpnia (koniec OFF Festivalu :) ) mam zamiar zawitać w Beskidy na kilka dni, mam znajomych w Ustroniu więc całkiem możliwe, że udałoby się zorganizować większą ekipę :)

Napisano

Ja jestem chętny, mam urlop od 1 sierpnia i praktycznie po 5 sierpnia (koniec OFF Festivalu :) ) mam zamiar zawitać w Beskidy na kilka dni, mam znajomych w Ustroniu więc całkiem możliwe, że udałoby się zorganizować większą ekipę :)

jeszcze zostało trochę czasu, póki co skromne grono zainteresowanych ale mam nadzieję, że się powiększy ;)

Napisano

Od przyszłego tygodnia pewnie też będę w Ustroniu więc na jakieś wypady (wyłącznie w teren - asfalt jest nudny) chętnie się piszę:)

Napisano

Ja mieszkam w okolicach Ustronia/Brennej. Do mniej więcej 16/17 sierpnia siedzę w domu więc jak byście chcieli pokręcić coś po okolicy (Ustroń, Brenna, Wisła, Szczyrk nawet) to chętnie się dołączę.

Napisano

Mi pasuje :) W sumie każdy termin w przyszłym tygodniu jest dobry dla mnie, tylko musiałbym wiedzieć więcej niż na 2 dni przed bo może w któryś dzień będę musiał do pracy pojechać, ale to jest do do dopasowania :)

Napisano

W sobotę planuję jechać do Korbielowa na maraton.Mam samochód i bagażnik dachowy.

Jeżeli ktoś ma jeszcze swój uchwyt pod rower to też da rade go zamontować. Na dachu zmieszczą się maks 3 rowery.

Można zahaczyć również o Szczyrk  i inne ciekawie miejscówki.Wyjazd na kilka dni (mam urlop do 15 )

Także jakby był ktoś chętny to pisać na PW,albo gg.

Napisano

Cześć,

Pozdrawiam wszystkich,

Paulina

Cześć,

Pozdrawiam wszystkich,

Paulina

Ja sie wybieram,córeczka +moja 15 .08-18.08 beskidy.Dystans dzienny tak ok 100km.Jak by ktoś sie wybierał w tym terminie to można sie doklejić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...