Karolus Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ludzie mam problem i proszę was o MAŁĄ prośbę. Mianowicie mam do wyboru obręcze które zaproponował mi kolega mianowicie wuelta Excalibour (napisałem tak jak myślę że się pisze), oraz x- factor 48(otworów) oba 20 " pierwsze ewentualnie 24". Teraz przechodząc do pytania, które lepsze i czym się mam kierować do street'u? Jak widzicie jestm dosyć poczatkujący ale mam zamiar się rozkręcić. proszę o odpeki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witamy. Na początek prosimy zapoznać się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Masz bmx'a czy street'ówkę, bo 20" i 24" to ze sobą zbytnio nie współgrają . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 eeeaaaiiooouuu jest Ci obojętne czy to mają być 20" czy 24" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.