lalala Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 witam , posiadam tylne kolo easton xc one ss , szukam kogos kto wie czy mozna zalozyc do tej piasty normalny bebenek na kasete?? http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=37986
marian600 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Jak piasta jest pod singla to raczej nie ma takiej możliwości.
lalala Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 dzieki za odpowiedz ale chcialbym aby wypowiedzial sie ktos kto miał do czynienia z takim kołem i wie to na 100%
marian600 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Jeżeli masz to koło to sprawdź czy bębenek jest na tyle szeroki żeby pomieścić kasetę, jeżeli nie masz to uwierz na słowo że nie wsadzisz tam kasety. Nikt nie robił by kół na singla do których wejdzie kaseta a poza tym zobacz że piasta jest (może prawie) symetryczna co uniemożliwia założenie kasety.
lalala Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Jeżeli masz to koło to sprawdź czy bębenek jest na tyle szeroki żeby pomieścić kasetę, jeżeli nie masz to uwierz na słowo że nie wsadzisz tam kasety. Nikt nie robił by kół na singla do których wejdzie kaseta a poza tym zobacz że piasta jest (może prawie) symetryczna co uniemożliwia założenie kasety. chodzi mi bardziej o to czy mozna do tej piasty zalozyc bebenek na kasete(na ten co jest teraz nie wejdzie;d)
marian600 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Wtedy piasta musiała by się rozszerzyć, co zmienia szerokość piasty i uniemożliwia wsadzenie jej w widełki. Nie da rady
lalala Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 Wtedy piasta musiała by się rozszerzyć, co zmienia szerokość piasty i uniemożliwia wsadzenie jej w widełki. Nie da rady dzieki za odpowiedz , jestem juz przekonany;d w takim razie bede musial szukac jakiegos nabywce na koło , temat uwazam za zamkniety
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.