Skocz do zawartości

[rower] Czy "Kross Hexagon x2" To dobry wybór ?

KrossManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Czy Kross Hexagon x2 to dobry wybór ?

Niestety mam tylko 1200zł a ten rower miesci sie w tej cenie. Prosze was o opinie nigdy nie mialem roweru terenowego a ten mi się bardzo spodobał co o nim sądzicie ?

Czy to będzie dobry rower ? Zależy mi na dobrych amortyzatorach i przerzutkach.

Mam także jeszcze jedno pytanie o rower "Lazaro Evolution V" Ten rower ma mój kolega który strasznie sie nim chwali czy Rower Kross Hexagon X2 Będzie lepszsy od Lazaro ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam

:)

Napisano

Skoro ci się Hexagony podobają i byś sobie jakiś rabacik skołował, to jak już to Hexagon X3. I to jesli ważysz mniej niż 70 kg bo inaczej pożegnaj się z wolnobiegiem.

X2 ma plastikowe klamki hamulcowe - kupa.

Skoro ci się Hexagon'y podobają, jesteś niezbyt ciężki i chcesz coś markowego, to w sumie czemu nie ? Jak kupisz w stacjonarnym sklepie to może urwiesz cenę i gratisy jakieś dostaniesz.

Napisano

Skoro ci się Hexagony podobają i byś sobie jakiś rabacik skołował, to jak już to Hexagon X3. I to jesli ważysz mniej niż 70 kg bo inaczej pożegnaj się z wolnobiegiem.

X2 ma plastikowe klamki hamulcowe - kupa.

Skoro ci się Hexagon'y podobają, jesteś niezbyt ciężki i chcesz coś markowego, to w sumie czemu nie ? Jak kupisz w stacjonarnym sklepie to może urwiesz cenę i gratisy jakieś dostaniesz.

Dziękuje za opinie :)

a ten X3 będzie lepszy od lazaro będzie się czym pochwalić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...