Skocz do zawartości

[Szkolenie] Bezpłatne szkolenia rowerowe Świeradów Zdrój

SKISUN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ośrodek SKI&SUN Świeradów Zdrój zaprasza na BEZPŁATNE szkolenia rowerowe (MTB) 

na Świeradowskich Singltrek'ach

Najbliższe terminy :

- 27.07.2013

- 03.08.2013

- 10.08.2013

- 17.08.2013

- 24.08.2013

- 31.08.2013 

Szkolenia obejmują m.in. :

- prawidłową pozycję na rowerze

- skuteczne hamowanie

- płynne pokonywanie zakrętów itp. 

Czas szkolenia - ok 4h

Zbiórka zawsze o godzinie 11:00 przy kasach na dolnej stacji kolei gondolowej w Świeradowie- Zdroju.

OBOWIĄZKOWE KASKI!!!

Zdjęcia z zajęć : 

http://emtb.pl/galeria-zdjec-z-warsztatow-techniki-jazdy-na-swieradowskich-single-trackach-29-06-2013/

ZAPRASZAMY

szkolenia_nw_rower.jpg

Napisano

Byłem na wcześniejszych zajęciach. Pojechaliśmy z myślą o podszkoleniu nowicjusza, ale Michał i u mnie znalazł rzeczy do poprawki ;) Na szkoleniu przejechaliśmy mało kilometrów, ale było sporo teorii i ćwiczeń ;) Moim zdaniem warto pojechać. I brawa dla organizatorów za to, że po naszej stronie granicy też coś się dzieje! ;)

Napisano

Wpadlbym, ale nie wiem gdzie to jest.. Na pewno daleko bo w kolo Warszawki chciaz troche sie orientuje :)

No daleko od warszawki. Pewnie jakiś dzika kraina, a wieczorami pod chałupy podchodzą niedźwiedzie.

Do zobaczenia za tydzień 3.08. Chętnie podjadę podszkolić technikę.

Napisano

Wpadlbym, ale nie wiem gdzie to jest.. Na pewno daleko bo w kolo Warszawki chciaz troche sie orientuje :)

Świeradów-Zdrój - Góry Izerskie. Od Warszawy kawałek, ale warto wybrać się na weekend 

szczególnie, że projekt Singltrek pod Smrkem  (na którym odbywają się warsztaty) został wybrany jako

7 cud funduszy europejskich http://www.swieradowzdroj.pl/7-cud-funduszy-europelskich-2013---Singltrek-pod-Smrkem/a-960

Zapraszamy

Napisano

Szkolenia są bardzo fajne, polecam wszystkim :) Co prawda byłem tylko raz, jeszcze w czerwcu, ale naprawdę warto, Michał bardzo przyjemnie wszystko tłumaczy i nie ma to jak nauka w praktyce - najpierw mówi nam co i jak, a później każdy robi to na żywo i instruktor ocenia czy nam "wyszło" (jazda po bandach, pompowanie). Do tego jeśli się gdzieś przemieszczamy, to Michał jeździ za uczestnikami i wtedy na bieżąco mówi co robimy źle a co dobrze.

Warto się przejechać  :thumbsup:

Napisano

Dzięki za dzisiejsze szkolenie. Było super. Mam trochę filmów i jak się ogarnę po niedzielnym maratonie to w tygodniu powrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...