Kranczi Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 no i gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik0 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dzięki wszystkim, już kupiony (nowy platinum za 750) To ja z chęcią dowiem się jak wrażenia z jazdy po zamontowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Listonosz zapukał dziś tuż przed 16... Odpakowałem, pomacałem i biegusiem do rowerowego, gdzie przycięto sterówkę, nabito gwiazdkę i przełożono bieżnię ze starego żelastwa. Ponadto miły pan nabił amorka na 70 PSI. Przed godziną 20 widelec założony, hamulce wyregulowane - więc szybko na teścik. Kawałek przez miasto (w tym tak modną granitową kostką), leśnymi ścieżkami, szuterkiem i znów asfalcik. Specjalnie szukałem dziur. Zrobiłem zaledwie kilkanaście kilometrów, trudno po tym wydawać opinię. Ale cóż, muszę Bajka! Bajka! A jak się dotrze, ustawię ciśnienie pod siebie, tłumienie... Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mam jeszcze pytanie związane z linką blokady skoku. Czy jej skrócenie (bo długaśna niemiłosiernie...) rzutuje na gwarancję amortyzatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.