hejzi Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Już nie długo ,bo z początkiem nowego miesiąca będę kupował pierwszą 29-tkę do 3tys zł. Po rozglądnięciu się w sieci spodobały mi się rowery: - Scott Scale 970 - Specialized Rockhopper29 No i tu pytanie czy ktoś zna wagę roweru Speca????? Scale ma 12,7 kg Spec kosztuje po promocji 2700 a Scott 3090 do którego sklep dorzuca spedały i puty SPD. Co proponujecie wybrać??? A może jakieś inne typy. Dodam że rower ma służyć głównie do jazdy po lesie, ale w okresie wakacyjnym dość często zdążają się wycieczki w góry dlatego fajnie by było żeby rower był jak najlżejszy. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Spec Edytowane 25 Lipca 2013 przez Tomek21001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit185 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Podana waga (w przypadku Scotta) dotyczy ramy w rozmiarze "L"Nie wiem jak to się ma do Speca.Cena praktycznie w każdym rowerze jest do negocjacji. Do scotta dają buty i pedały spd - fajnie - ale cenę mimo to zbijesz - płatność gotówką, obietnica serwisowania roweru w danym punkcie + kupno drobnego szpeju do roweru - i można niezły rabat dostać - nie tylko na modele starsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 15% to chyba najmniejszy rabat jaki w tej chwili można otrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejzi Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 hmmm a to można jeszcze dodatkowy rabat otrzymać pomimo iż rower i tak jest już sprzedawany w cenie promocyjnej???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Miałem na myśli rabat od ceny "pierwotnej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi