SzK Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Co sądzicie o tym rowerku? Będzie czymś pośrednim pomiędzy XC a enduro, czyli powinien dobrze podjeżdżać, całkiem fajnie zjeżdżać w takich miejscach, gdzie bałbym się wziąć zwykłego XC, chociaż skakać na nim nie będę, o ile nie będę musiał. Jeszcze znalazłem Kross Sign FR1, ale bydlak trochę ciężki jak na moje wymagania. EDIT: Wzrost to 175 cm, a waga to 65 kg
Mod Team sznib Napisano 25 Lipca 2013 Mod Team Napisano 25 Lipca 2013 Ten rowerek to bardzo dobra proporcja jakosć/cena, wystarczy popatrzeć na osprzęt i porównać co oferuje konkurencja w podobnej cenie. SzK, kupuj śmiało, o ile nie będzie Ci przeszkadzała większa waga niż typowy XCek będziesz zadowolony.
Mod Team sznib Napisano 25 Lipca 2013 Mod Team Napisano 25 Lipca 2013 Jak nazwa wskazuje Sign to rower do Dualu/Slalomu, do 4X też się sprawdzi. Do jazdy szlakami górskimi w trudniejszym terenie średnio będzie się nadawał, w przeciwieństwie do Rometa.
SzK Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Tak rozumiem, że w góry słaby, ale na jakieś bardziej lekkie zjazdy się nada? Bo tak się składa, że brat szuka roweru do streetu/dirtu, ale żeby w terenie też jakoś dał radę i akurat na to trafiłem. A co myślisz o Kross Sign DS/FR1? Sory że Cię tak wypytuje ale szukam w miarę fajnego roweru a ten Kross całkiem ładnie wygląda, a za zaoszczędzone pieniądze z Krossa (1500 zł) mógłbym coś w nim zmodernizować. Sory, źle napisałem pomieszało mi się, bo czytałem inny temat i się pogubiłem No i jestem w kropce. Znajomy (branża DH) całkiem dobrze ogarniający rowery powiedział, że ten Romet ma problemy ze streownością.... I co tu robić?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.