erish Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam. Mam pytanie czy warto kupić nieużywany SR SUNTOUR RAIDON RL AIR model 2008cena ok 420 zł Martwi mnie troszkę rocznik czy nie będzie to miało wpływu na uszczelki itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wersje RLD tak ale nie RL gdzie jest ustawione bardzo za duże tłumienie. http://www.forumrowerowe.org/topic/142807-amortyzator-sr-raidon-lod-gwar-100-140mm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Rocznik ze słabą anodą. Ale jeżeli nie przeszkadza wytarcie(większe lub mniejsze) powłoki po jednym sezonie to warto. Mojego właśnie z tego rocznika dojeżdża syn więc przeżył kilka(naście) tys. km i dalej jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erish Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Szukałem wersji RLD lub RL-R ale z pivotami są dużo droższe, wytarcie mi nie przeszkadzają. Dodam jeszcze że dopiero zaczynam przygodę z jazdą po lasach przesiatka ze starego RST który praktycznie nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erish Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Czy ktoś jeszcze poratuje dobrą radą? Dzwoniłem dzisiaj do sprzedawcy i twierdził że w tym roku sprzedał około 30 sztuk i nie miał żadbych problemów z nieszczelnością itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.