Wiesiu Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Witam posiadam od ponad 5 lat Sigma BC800. Od paru dni zaczął mi wariować. Jak zaczynam jeździć to pochodzi trochę i przestaje pokazując przy tym momentami niestworzone skoki wartości do 197km/h. Zrobiłem test na sucho polegający na machaniu kołem szybko w miejscu i po kilkunastu sekundach przestaje wskazywać cokolwiek - na liczniku 0 km/h. Magnes sprawdzałem i jest ok, bo słyszę, że cyka, podkładałem magnes od innego licznika Kellys'a i też słyszę, że cyka a jednak licznik nie działa. Po pewnym czasie przerwy jak zaczynam kręcić znowu to dzieje się to ponownie.Co to może być, czy żywotność urządzenia dobiegła końca?
Wiesiu Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 No właśnie na wyświetlaczu wszystko widać wyraźnie, ale wymieniłem na wszelki wypadek i zaraz sprawdzę, bo ostatnia wymiana miała miejsce 2-3 lata temu. Niestety, wymiana baterii nic nie dała... nadal nie działa.
Sansei6 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Ja k tam licznik? Przy okazji się podpytam na ile starcza wam bateria w nim?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.