Grand231 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam mam na sprzedaż hamulce Formula ORO 18 komplet P+T w mega okazyjnej cenie 289 zł - możliwa negocjacja ceny ze względu na zdarte klocki. Link do aukcji na allegro http://allegro.pl/formula-oro-k18-komplet-tarcza-adapter-i3422000177.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablomichal Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wstępnie rezerwuje, jaka cena do wzięcia, odpowietrzone? W jakim stanie tarcza? Co mi do szczęścia potrzeba, jeszcze jedna tarcza klocki i tyle czy jeszcze jakiś adapter [mam mocowanie PM], śrubki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Sprzedane do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.