mahjong Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam, proszę o pomoc, jeśli ktoś posiada informacje. Interesuje mnie rower Kands Maestro (cross), ale do tej pory znajduję go jedynie w Internecie. Czy jest gdzieś sklep stacjonarny, gdzie można "dotknąć" przed zakupem? Dodam, że szukałem i pytałem w większych i znanych mi sklepach, a producent nie udostępnia listy dealerów. Z góry dziękuję za podpowiedzi Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ldz1910 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam, proszę o pomoc, jeśli ktoś posiada informacje. Interesuje mnie rower Kands Maestro (cross), ale do tej pory znajduję go jedynie w Internecie. Czy jest gdzieś sklep stacjonarny, gdzie można "dotknąć" przed zakupem? Dodam, że szukałem i pytałem w większych i znanych mi sklepach, a producent nie udostępnia listy dealerów. Z góry dziękuję za podpowiedzi Pozdrawiam, Cześć, ja szukałem w Łodzi i znalazłem sklep na Chojnach ale bez Maestro. Kupiłem na allegro i od półtora miesiąca jestem szczęśliwym użytkownikiem obiektu przez Ciebie poszukiwanego. Zorientowałem się że pewnie do wymiany będa oponki bo w standardzie są nylonki no ale ten sezon pewnie na nich dojeżdżę. pazdrawliaju tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahjong Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dzięki za odpowiedź, tego się właśnie obawiałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Obawiałem, nie obawiałem ale skoro już wiesz, że kolega ten rower ma to może z nim się umów na... dotykanie. Roweru, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartal9 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 W pabianicach na Kościuszki czasami mają kandsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahjong Napisano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dzięki Asia, też na to wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Kandsy na złotniczej widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.