BeerBefore Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Witam Czy ktoś z Was spotkał się z rowerami DBS w norwegii? Dobre to generalnie sprzęty (jako marka)? Dziewczyna waha się, czy kupić rower ("górala) w PL i tam zabrać (samolotem to ok. 130zł), czy od razu tam kupić? A DBS to tam bardzo popularna marka i ma sporo modeli przystępnych cenowo. Pozdr
BeerBefore Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 2i regulaminu treść usunięta przez moderatora. OK - dziękuję
DariaS Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej. Rowery Dbs sa bardzo popularne w Norwegii. Maly wybor miejskich, wiekszy wybor w hybrydach a najwiekszy w terenowych. Cenowo roznie, najtaniej w promocji juz mozna dostac za 2000 nok. Tu jest link do sklepu xxl, kt czesto ma promocje: http://www.xxl.no/Root/Sykkel/Sykler/Terrengsykkel/dbs-Invasion-F7-Terrengsykkel-Dame/p/1089215_1_Style Pozdrawiam
BeerBefore Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzięki, za odp Mam blisko do xxl i prawie codziennie jestem na stronie lub w sklepie Tylko ta półka cenowa to zwykle przód zooma, a ja poluję na santoura http://www.xxl.no/Root/Sykkel/Sykler/Terrengsykkel/merida-Redwood-Terrengsykkel-W-13/p/1088391_1_Style
plazmatyk Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio w SMART CLUB była kosmiczna przecena HARO LIGHTLINE EXPER 29er kosztował 6k nok przecena była na 3k nok to wychodzi 1500zł za taki osprzęt ja jeden model kupiłem i szczerze powiem że przez 3 tygodnie codziennie robiłem około 50km i złego słowa na tą firmę nie mogę powiedzieć naprawdę godna polecenia.
BeerBefore Napisano 3 Września 2013 Autor Napisano 3 Września 2013 niestety u mnie nie ma smart clubu to,że haro jest dobry, to wiem, bo mam od kilku lat i nawet ze Skrzycznego zjeżdżał, tylko mu wtedy zoom'owy amor poszedł teraz ma darta, deore i nową kasetę navteq'a, więc sporo jeszcze przed nim zauważyłem, że tu przeceny o połowę to wcale nie rzadkość, a kosmiczna to jest promocja na rowerek w g-maxie z 59 999 na 29 999nok
kasiaw90 Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Moja siostra mieszka w Norwegii i ma rower marki DBS. Z tego co wiem, bardzo go sobie chwali i nie ma z nim najmniejszych rowerów. Nie powiem nic szczegółowego, bo dopiero zaczynam moją przygodę z rowerami a na forum trafiłam, żeby mi ktoś polecił jaki rower powinnam kupić.
BeerBefore Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 Zawsze to jakiś głos - dzięki a długo już nim lata? Miasto/teren?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.