Skocz do zawartości

[rower] opinie na temat norweskiej marki DBS

BeerBefore

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Czy ktoś z Was spotkał się z rowerami DBS w norwegii?

Dobre to generalnie sprzęty (jako marka)?

Dziewczyna waha się, czy kupić rower ("górala) w PL i tam zabrać (samolotem to ok. 130zł), czy od razu tam kupić?

A DBS to tam bardzo popularna marka i ma sporo modeli przystępnych cenowo.

Pozdr

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ostatnio w SMART CLUB była kosmiczna przecena HARO LIGHTLINE EXPER 29er kosztował 6k nok przecena była na 3k nok to wychodzi 1500zł za taki osprzęt ja jeden model kupiłem i szczerze powiem że przez 3 tygodnie codziennie robiłem około 50km i złego słowa na tą firmę nie mogę powiedzieć naprawdę godna polecenia.

Napisano

niestety u mnie nie ma smart clubu

to,że haro jest dobry, to wiem, bo mam od kilku lat i nawet ze Skrzycznego zjeżdżał, tylko mu wtedy zoom'owy amor poszedł ;)

teraz ma darta, deore i nową kasetę navteq'a, więc sporo jeszcze przed nim :D

zauważyłem, że tu przeceny o połowę to wcale nie rzadkość, a kosmiczna to jest promocja na rowerek w g-maxie z 59 999 na 29 999nok :P

Napisano

Moja siostra mieszka w Norwegii i ma rower marki DBS. Z tego co wiem, bardzo go sobie chwali i nie ma z nim najmniejszych rowerów. Nie powiem nic szczegółowego, bo dopiero zaczynam moją przygodę z rowerami a na forum trafiłam, żeby mi ktoś polecił jaki rower powinnam kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...