Skocz do zawartości

[obręcze] Co lepsze ? Alex Rims XD-LITE czy Sunrims Equalizer 27

buras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zrezygnowałem z zakupu fabrycznych kółek shimano, na rzecz składanych i właśnie stoję przed wyborem obręczy...
Waga nie jest dla mnie aż tak bardzo istotna, potrzebna wytrzymałość. Waga z rowerkiem i sprzętem ok 115 kg. Tył sztywny.
Jazda to wakacyjnie/weekendowo all mountain, plus lekki DH i enduro, bo wiadomo jak z szlakami i ścieżkami czasem w naszych górach jest...
Na podstawie namiętnej lektury forum i internetu wybrałem Alex Rims XD-LITE lub Sunrims Equalizer 27, choć też myślałem o dartmor fortress ...
No i pozostaje teraz pytanie która ...

• Mod Team
Napisano

No bez jaj lekka XD naprzeciw kloca fortress? Poza tym XD mam chyba 19mm szerokości albo i mniej nie pamiętam. Mam XD i to dobre obręcze i przede wszystkim lekkie. Do tego czym piszesz chyba nie ta kategoria. dartmoor jak najbardziej.

Napisano

No bez jaj lekka XD naprzeciw kloca fortress? Poza tym XD mam chyba 19mm szerokości albo i mniej nie pamiętam. Mam XD i to dobre obręcze i przede wszystkim lekkie. Do tego czym piszesz chyba nie ta kategoria. dartmoor jak najbardziej.

No jak najbardziej na serio... ostatnio skończyłem z etapem, panie zrób i ma być dobrze, ja zapłacę, na rzecz, zrób sam ile możesz ... no tylko kwestia wiedzy pozostaje, bo ta póki co, to nikła jest, wiec i takie zestawienie :D

A co powiesz o Equalizerze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...