zerolik Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 jakie macie doswiadczenia z produktami tej polskiej firmy. Czy jest to produkt który można ubrać spokojnie czy nie zawracać sobie w ogole glowy tą marką. Może firma ma innego konkurenta - może równiez krajowego. ciekaw jestem waszych opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kupiłem parę rzeczy, ale nawet nie zdążyłem wszystkich wypróbować - spodnie długie mają dziwne szwy, które sterczą do środka i "drażnią" w nogi. Koszulka jest OK. Kupowałem na allegro - odpowiednio 52 i 46 zł, więc niedrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam! Czy ktoś słyszał o firmie Liquid produkującej koszulki rowerowe? Co możecie o niej powiedzieć, czy jest warta polecenia? Chodzi mi mianowicie o ten produkt: http://www.mikesport.pl/go/_info/?id=1478 Czy warto to kupić? Bo cena jest zachęcająca bardzo, tylko żeby to było coś w miare porządnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axolotl Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Mam spodenki rowerowe z wkladka antybakteryjna tej firmy, jesli chodzi o koszulke to nie bede sie wypowiadal bo takowej nie posiadam, jednak nie polecam tej firmy. Po kilku dniach musialem wzmocnic spodenki bo pekaly na szwach:/ Moze poszukaj cos w miare "firmowego" Pozdro @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalar Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Mam koszulke Liquid od wczoraj Z metki wynika że jest to koszulka 100% poliester szyta dla firmy Mikesport, więc o producencie nic nie wiadomo . Obejrzałem, pozszywana całkiem poprawnie, nic nie wisi nic się nie strzępi, co do trwałości to oczywiście nie mam bladego pojęcia, ale materiał na dotyk i splot porównywalny z Mareto czy Berknerem (ja mam materiał typu "kratka"). Logo na przodzie, podobnie jak pasek odblaskowy z tyłu na kieszonce, wyglądają na jakiś nadruk/naprasowywanke (ja się nie znam, krawcową nie jestem ) i myślę że jakoś wybitnie długo sie nie uchowają, szczególnie podczas częstego prania. Materiał ma tendencje do zaciągania się. Osobiście to w tych koszulkach zmieniłbym jeszcze wykończenie suwaka na górze (przy szyi). Nie jest on osłonięty materiałem (inni producenci miewają takie bajery) i może trochę drapać, chociaż dziś jakoś szczególnie mi w praktyce nie przeszkadzał powyższy brak. Ja wybrałem ją bo była tania :twisted: , szeroka, a najkrótsza ze znalezionych w sieci i sklepach . Dziś ubrałem ją na przejażdżkę ale od razu mówię że wcześniej jeździłem w bawełnie, więc opinia jest mało wiarygodna . Koszulka na mnie leży całkiem nieźle , a co do walorów użytkowych, to brak odczucia mokrych pleców mimo że były baardzo mokre (jak test, to test :twisted:), nic w trakcie jazdy nie powiewa i nie fruwa, co do przewiewności w porównaniu do innych to się nie wypowiem, dla mnie przewiewność była wystarczająca. Po godzinie jakos wybitnie nie śmierdziałem mimo ponad 30 st. upału :twisted:. W porównaniu do koszulki bawełnianej to szorty Berknera, w których jeżdżę, osłonięte koszulką bawełnianą były mokre, osłonięte koszulką Liquid-a były o wilgotności porównywalnej z resztą spodenek. Z ciekawosci przepłukałem ją w wodzie i powiesiłem ociekającą na sznurku w łazience. Po jakichs 2 godzinach poza stójką i najniżej wiszącymi fragmentami reszta była już praktycznie sucha. Podsumowując za 39 zł (po obniżkach) zamówiłem sobie jeszcze jedną i jedną dla żony , bo pieniądze niewielkie a podstawowe funkcje spełnia jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 koszulka została zamówiona.... jak przyślą i przetestuję ja to napisze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Mam przynajmniej 2 koszulki Liquid-a i raczej chwalę - po kilku praniach nie ma zmian i zastrzeżeń (w przeciwieństwie do łatwo prujących się szwów nogawek). Polecam zwłaszcza bezrękawniki z siateczką po bokach na resztę upalnego lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 koszulka przyszła juz do mnie, niestety byłam w niej póki co tylko raz, bo poznoiej zaczely sie deszcze a teraz mam cos nie tak z kostka, jakas skrecona lekko jest czy cos :/ w kazdym badz razie ten jeden raz jak w niej bylam no to w porownaniu do zwyklych tshirtow zdecydowanie lepiej wypada ale to w sumie moja pierwsza koszulka typowo rowerowa... no coz, zobaczymy jak bedzie przy czestszym eksploatowaniu sie sprawowac oby dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Może ktoś cos powie więcej na temat tych ubrań, ponieważ mam zamiar kupić koszulkę+spodenki z tejże firmy i nie wiem jak z nią jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 zerknij tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry244684 od siebie mogę dodać jeszcze tyle, że koszulka moja firmy Liquid od zeszłego sezonu sprawuje się całkowicie bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 algra7 - dziękuje za namiar na temat, jednak czytałem już wszystkie możliwe wypowiedzi związane z tą firmą, że mam mieszane uczucia i nie wiem czy nie dopłacić do np. ciuchów firmy Mareto. BTW. Wybrałem odświeżenie tego tematu gdyż chce zakupić spodenki i koszulkę tejże firmy, a nie tylko koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Rok temu kupiłem koszulkę z długim rękawem, zapinaną na suwak ( od apasa po szyję) Nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ja mam koszulkę i spodenki i są ok. ściślej rzecz biorąc spodenki są nieco lepsze co koszulka. ale ogólnie bez zastrzeżeń. nie jest to high-end, ale czego wymagać za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.