Dave0986 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam, Dzisiaj w godzinach 13:00 - 13:10 przy sklepie Max Bike na Grunwaldzie przy ulicy Promienistej skradziono rower krosowy marki Genesis. Ktokolwiek widział taki rower bardzo proszę o kontakt telefoniczny, taki model w Poznaniu jest tylko jeden. Za każdą informację przewiduję nagrodę. kolor czarno zielony mat, białe siodełko, tarczowe hamulce. Rower nowy, zakupiony 19 lipca. Posiadam dokumenty z numerem ramy i paragon. Do Złodzieja : Rower pochodzi z sieci intersport i jest naznaczony numerem systemowym. Zostałeś także nagrany przez monitoring sklepu jak wsiadasz i odjeżdżasz. Widziano Cię także na kamerach sklepu krecik. Sprawa zgłoszona na policje, zostanie wszczęte postępowanie ku Twojej osobie. Jeżeli chcesz sobie pomóc, to radzę zwrócic rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derr Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 czym zapiety byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave0986 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 niestety niczym. Wszedłem do sklepu rowerowego kupic oświetlenie i zapięcie. to była kwtesia kilku sekund a roweru już nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derr Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Ja mam u-locka , ale gdy nie ma do czego przypiąć , to ZAWSZE wprowadzam rower do sklepu i ustawiam go gdzieś z boku żeby nie przeszkadzał. Nigdy nie zostawiam roweru samego niezapiętego nawet na 5 sekund.Ostatnio nawet do zakładu fryzjerskiego wprowadziłem.To jest Polska trzeba o tym pamiętać, a rower to chyba jest łatwiej ukraść niż dziecku lizaka. tak po za tym jestem z Lubonia i dojeżdżam do pracy do Poznania . A oznakowałeś rower na policji bądź straży miejskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave0986 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Tak, sprawa zgłoszona na policje. Numer ramy i wszystkie dane podałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi