konop90 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wie coś o takich słuchawkach. Obecnie posiadam coś takiego http://www.sennheiser.com.pl/sluchawki-przenosne-zaglowne-sennheiser-pmx60II.html są o tyle dobre, że w czasie jazdy nie spadają jednak aby odebrać telefon muszę wyjmować go odłączać itp. Szukam czegoś takiego co dają do telefonu ale w kształcie uniemożliwiającym spadanie ( mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi). Szukałem ale nigdzie nie znalazłem nic podobnego, więc liczę, że może wy coś wiecie albo doradzicie.
kzielu Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 Do jakiego telefonu ? Pogooglaj za Yurbuds - to sa słuchawki które nie wypadają i maja model z mikrofonem / sterowaniem. Uzywam do biegania i nie wypadaja nawet jak jestem bardzo spocony albo niechcący złapie kabel ręka... Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk 4 Beta
konop90 Napisano 23 Lipca 2013 Autor Napisano 23 Lipca 2013 Do nokii ale chodzi głównie o wejście mini jack. Patrząc na to co podałeś to cena jest lekko powalająca, już chyba taniej wyjdzie kupić odtwarzacz i mieć telefon gdzieś w innej kieszeni Ale czekam na dalsze propozycje.
Maraks Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Ja używam bezprzewodowych " PLANTRONICS BACKBEAT GO " , nie wypadają , komfortowe, dobrze grają, maja wbudowany pilot i mikrofon w prawym kablu ale to dokanałówki.
konop90 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Może i do tych da się przyzwyczaić ale cena również lekko "powalająca" cóż na razie śmigam na zwykłych standardowych ale to nie jest ten sam dźwięk. Jednak dzięki za odpowiedzi
Maraks Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 A do jakiej kwoty szukasz ? , jakieś upodobania muzyczne ? ( czy mają grać naturalnie ? ) , przewodowe czy bezprzewodowe >?
konop90 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Szukam tak max do 100 zł. Upodobania hmm za tą cenę cudów się nie spodziewam ale żeby były lepsze niż te co dają do zestawu z telefonem i oczywiście przewodowe, są tańsze i jakoś bardziej im ufam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.