Skocz do zawartości

[Audio] Słuchawki do telefonu

konop90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wie coś o takich słuchawkach. Obecnie posiadam coś takiego http://www.sennheiser.com.pl/sluchawki-przenosne-zaglowne-sennheiser-pmx60II.html są o tyle dobre, że w czasie jazdy nie spadają jednak aby odebrać telefon muszę wyjmować go odłączać itp. Szukam czegoś takiego co dają do telefonu ale w kształcie uniemożliwiającym spadanie ( mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi). Szukałem ale nigdzie nie znalazłem nic podobnego, więc liczę, że może wy coś wiecie albo doradzicie.

Napisano

Do jakiego telefonu ? Pogooglaj za Yurbuds - to sa słuchawki które nie wypadają i maja model z mikrofonem / sterowaniem. Uzywam do biegania i nie wypadaja nawet jak jestem bardzo spocony albo niechcący złapie kabel ręka...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk 4 Beta

Napisano

Do nokii ale chodzi głównie o wejście mini jack. Patrząc na to co podałeś to cena jest lekko powalająca, już chyba taniej wyjdzie kupić odtwarzacz i mieć telefon gdzieś w innej kieszeni :D Ale czekam na dalsze propozycje.

Napisano

Ja używam bezprzewodowych " PLANTRONICS BACKBEAT GO " , nie wypadają , komfortowe, dobrze grają, maja wbudowany pilot i mikrofon w prawym kablu ale to dokanałówki.

Napisano

Może i do tych da się przyzwyczaić ale cena również lekko "powalająca" :D cóż na razie śmigam na zwykłych standardowych ale to nie jest ten sam dźwięk. Jednak dzięki za odpowiedzi

Napisano

A do jakiej kwoty szukasz ? , jakieś upodobania muzyczne ? ( czy mają grać naturalnie ? ) , przewodowe czy bezprzewodowe >?

Napisano

Szukam tak max do 100 zł. Upodobania hmm za tą cenę cudów się nie spodziewam ale żeby były lepsze niż te co dają do zestawu z telefonem i oczywiście przewodowe, są tańsze i jakoś bardziej im ufam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...