adhed Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nazwa: (nieaktualny) Specialized Stumpjumper FSR Comp (2009) Data dodania: 22 lipiec 2013 - 20:56 I się doczekałem Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 i jak wrażenia? latałeś już po singlach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kurcze ekstra! Wczoraj byłem na singlach i to jest to na co liczyłem, na podjazdach też spisuje się świetnie. Nie wiem ile waży, ale wydaje mi się bardzo lekki, o wiele bardziej od Gianta. Gościu pisał prawdę, sprzęt jak nowy. Tylny amor blokuje się całkowicie, więc na podjazdach nie ma problemu. Ogólnie jak na razie nie mam nic do zarzucenia, mega przyjemnie się jeździ, chciałbym niedługo wypróbować go w jakimś trudniejszym terenie i pobawić się zawieszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtsX Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
adhed
Nazwa: (nieaktualny) Specialized Stumpjumper FSR Comp (2009)
Data dodania: 22 lipiec 2013 - 20:56
I się doczekałem
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.