Mod Team safian Napisano 22 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Cześć, robiąc wczoraj porządki znalazło mi się trochę starych (nawet nie patrzyłem jak bardzo ale to gdzieś tak 2010-2011) Magazynów Rowerowych i bikeBoardów, dokładnie 25 sztuk, nie są one mi potrzebne a może komuś się do czegoś przydadzą. Jeżeli ktoś byłby chętny to niech da mi znać, odbiór u mnie w domu (WWa - Targówek, nie mam zamiaru tego wysyłać), w tygodniu wieczorami, albo w weekendy. Jeżeli nikt nie będzie chciał to 2-3 dni poleżą i je wywalę W gratisie mogę dorzucić katalog Meridy na 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk1982 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja chętnie zgarnę, jak Ci zalegają Wysyłane z mojego Sensation za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jasne, to chodź na priv, to się dogadam, kiedy i jak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.