XernogBIKE Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witam tak ja w temacie !!! Mam zamiar się wybrać na pierwsza wyprawę Rowerową min 3 max 5 dni i zaczynam od planowania trasy ale nie wiem do czego zacząćjak szukać jakiś ciekawychmiejscna moejj trasie i ja ta trasa miała by przebiegać , Wiem tyle ze pierwszego dnia chce dojechać nad Solinę z Przemyśla ( tu mieszkam i chce wrócic ) ale zupełnie nie mam pomysłu na kolejne dni gdzie ruszyć w któą strone .Dzienny dystanes myśle tak do pokonania to 80-100 km . Myśle ze jasno przedstawiłem temat wrazei pytani prosze pisac Pomóżcie !! a trasa fajnie by było jak by była wiekszości po asfalcie ale też ubitego gruntu nie odrzucam i w miare spokojna baz jakiś podjazdów 30 % haha z góry Przepraszma z błędy orto piszena smartfonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Mieszkasz w ciekawej okolicy więc propozycja wycieczki/wyprawy będzie prosta. Ot możesz po prostu odbyć wycieczkę po cerkwiach, możesz przejechać małą lub wielką pętlę bieszczadzką albo jechać w Beskld Niski i zwiedzić wszystkie miejsca związane z ropą naftową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekm76 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Przemyśl, Krościenko, Ustrzyki Dolne, Lutowiska, Ustrzyki Górne, Wetlina, Cisna, Komańcza, Szczawne, Lesko, Bircza, Przemyśl max do 300km będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 zamośc-roztocze (jeziorka, plywanko) - gory pieprzowe i az do sandomierza, jak starczy sil jedziesz do krakowa, wracasz pociagiem do przemysla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.