sauber94 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witajcie zastanawiam się nad kołami do mojego Wigry. Oryginalne to 1.75 x 20. Poszukuję jakichś nieco szerszych lecz bez przesady by nie wystawały po za błotnik. Rozmiar jaki by idealnie pasował to coś około: 2 x 20 / 2.125 x 20. Oponki jakie mi wpadły fajne w oko ( z przeznaczeniem pod BMX ale i pod składaka by się ładnie komponowały ) to Salt Strike lecz gdzie napisałem to takich nie mają. Proszę Was o pomoc: jakie opony, rafki zostawić oryginalne czy dać inne, jakie piasty, tylne koło musi posiadać torpedo. Na opony mogę przeznaczyć max 150 zł, reszta dodatków to około 100, wiadomo najlepiej by było najmniej wydać. Czekam chłopcy i dziewczęta na Wasze propozycje ale propozycje realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 szukaj na forach bmx/ trial ; pamietaj, ze jak dasz za gruba gume, mozesz juz nie zmiescic szczeki hamulcowej (przod) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.