mozg Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kupilem obrecz airline tre Pan w sklepie bardzo ja chwalil- przeznaczenie XC. Jezdzi moze ktos na czyms takim lub wie ktos cos o tej obreczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Domyślam się że jest to VUELTA AIRLINE 3. Całkiem przyzwoita obrecz z dolnej półki. Nie jest to Mavic wprawdzie, ale IMHO dużo lżejsza i solidniejsza od większości konkurentów (Remerx, Quando i inne badziewia) Jeśli nie będziesz jej katował dropami i obrotami o 180* długo Ci posłuży. Do skakania nie została zaprojektowana (jak Twój rower zresztą) zatem Udanych Wycieczek!! Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ja mam airline 1 na tyle i jest ok. Trochę skaczę, ostatnio dropik 80cm na tylne koło i nadal proste. Mam ją od 6 lat i tylko raz musiałem je pocentrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.