prekto Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Witam, Mam problem ze znalezieniem odpowiedniego roweru hardtrial 29. Problemem są moje parametry Wzrost 186 cm ale przekrok tylko 82 cm. Przymierzałem Treka Cobia 19" i na wielkość był ok ale już na długość trochę za mały a 21" na długość idealny ale już rura była na jajach. Dodatkowo przymierzałem Kellys TNT 20 rozmiar 21 - długość ok ale rura na jajach. Giant Revel 29 ale tylko mieli rozmiar M, który oczywiście z rurą ok ale na długość trochę gorzej ale na stronce giant.com wymiar przekroku jest opisany więc mam nadzieję, że rozmiar L będzie ok ale nie mogę nigdzie znaleźć. Mieszkam w Gorzowie Wlkp. i tam jest marny wybór rowerów dlatego zdecydowałem się napisać. Może ktoś miał podobny problem i znalazł idealny rower. Rower miałby być na lasy, piach ale chciałbym aby były to dobrze wydane pieniądze na dobry sprzęt. Kwota, którą chciałbym wydać to ok 5000 zł. Pozdrawiam, Dominik
prekto Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Można zamknąć temat już kupiłem rower. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.