noey Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Witam proszę o wypowiedzi dotyczące tego amortyzatora czy dobry czy nie jest to jakiś kicz, szukałem informacji od użytkowników lecz nic nie znalazłem, mogę mieć taki amor w rowerze ROMET RAMBLER 4.0 wersja eksportowa w cenie 1299 całość do niewielkiej negocjacji. link do amora http://www.bikeatelier.pl/ramy-widelce/amortyzatory/amortyzator-rock-shox-xc28-100-mm link do roweru http://romet.pl/Rower,RAMBLER_40,10,485,2279.html rower ze sklepu stacjonarnego w moim mieście mam lekko ponad 180 cm wzrostu waga 74 kilo, rower w sklepie rama 18" czy nie za mała robiłem przymiarkę między ramą (kroczem) jest z 7 centów może trochę mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 XC 28 nie jest najlepszym rozwiązaniem dla ciebie, zwłaszcza jak be miał mieć tarcze. Szukaj widelców z 32mm goleniami górnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noey Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 tyle że ja tarcz nie chcę mieć tylko v ki ogólnie pytam o ten amor nawiązując do roweru z linka na linku jest suntour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ten wideł to solidna kowadlasta konstrukcja. Miałem coś podobnego ze stajni RS'a i przy mojej sporej wadze luzów się nie doczekałem. Praca pozostawia sporo do życzenia ale chyba zdajesz sobie sprawę, że to amorek z tych podstawowych. W zasadzie śmiało możesz odnieść go w opiniach do poprzednika czyli RS Dart. Ja bym jednak celował w ramę ciut większą czyli 19'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noey Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 No tak zdaję sobie sprawę, że jest to z tych podstawowych modeli amortyzator myślę, że na moje wymagania, a chcę po prostu rower który będzie rowerem, a nie czymś przypominającym rower, z jako takim osprzętem by móc swobodnie dojechac z punktu a do b i do c bez niespodzianek. Szukam najlepszego roweru do 1300 pln'ów to moje maksimum. Zapytam jutro sprzedawcy czy bd mógł sprowadzic ramblera 4.0 z tym amorem, ale z ramą 20". By sprawdzic czy bd dobry dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 No to zamiast XC28 kup XC32 albo choć XC30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.