brain_damadge Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Zacznę od tego że ma byc to rower do jazdy w domu, więc nie musi to byyć nic specjalnego. Chodzi żeby była dobra (w miarę) geometria i tanio. Rower ma być z założenia cały czas podpięty do trrenażera, nie wiem czy jaies piasty sa specjalnie do tego wymagane. Ale czasem moze gdybym potrzebował na szosę go wziąźć, to żeby pojechał... W kazdym razie jakbyście mogli pokazać co jesteście w stanie zaproponować. Oczekuję czegoś na ramie accent/author/kross, bardziej syfiastych to chyba nie. Twardy widelec, hardtali:) Koła na slikach napęd żeby działał, ale żeby za całość wyszło jak najtaniej. Bez siodełka i pedałów. Noi za ile mozna coś takiego złożyć???, podajcie przykłady Z góry dziękuję. mam nadzieję że 600-800zł da rade////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 to ma byc kolarka czy mtb na slickach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain_damadge Napisano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 to ma byc kolarka czy mtb na slickach?? MTB na slikach....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a to samo kolo nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain_damadge Napisano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a to samo kolo nie wystarczy? no ja nie wiem jak na koe się jeździ...... ja wole siedzieć na siodełku i trzymać kiere i pedałować pedałami:DD Mój zwykły rower jest zrobiony z błota w większości i nie trzymam go w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ja tam wolalbym wymyc sobie rower i do tranzera zakladac poprostu inne kolo, nie widze sensu w kupnie osobnego roweru, takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain_damadge Napisano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ja tam wolalbym wymyc sobie rower i do tranzera zakladac poprostu inne kolo, nie widze sensu w kupnie osobnego roweru, takie moje zdanie ale ja nie chce rezygnować z jady na rowerze, po prostu chce jeździć codziennie, a w dni gdy mam mało czasu jeździłbym po domu. Nie będe co drugi dzień mył roweru, zmieniał koła i wnosi go na 4 piętro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkas Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 to moze zlozysz ostre MTB - na pewno wyjdzie tanio - stara rame mozna kupic za grosze, byle miala dlugi hak - poczytaj topic o ostrym kole: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?show...80entry234410 zawsze to nowe doswiadczenie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.