brain_damadge Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 Zacznę od tego że ma byc to rower do jazdy w domu, więc nie musi to byyć nic specjalnego. Chodzi żeby była dobra (w miarę) geometria i tanio. Rower ma być z założenia cały czas podpięty do trrenażera, nie wiem czy jaies piasty sa specjalnie do tego wymagane. Ale czasem moze gdybym potrzebował na szosę go wziąźć, to żeby pojechał... W kazdym razie jakbyście mogli pokazać co jesteście w stanie zaproponować. Oczekuję czegoś na ramie accent/author/kross, bardziej syfiastych to chyba nie. Twardy widelec, hardtali:) Koła na slikach napęd żeby działał, ale żeby za całość wyszło jak najtaniej. Bez siodełka i pedałów. Noi za ile mozna coś takiego złożyć???, podajcie przykłady Z góry dziękuję. mam nadzieję że 600-800zł da rade//////
brain_damadge Napisano 16 Maja 2006 Autor Napisano 16 Maja 2006 to ma byc kolarka czy mtb na slickach?? MTB na slikach.......
brain_damadge Napisano 16 Maja 2006 Autor Napisano 16 Maja 2006 a to samo kolo nie wystarczy? no ja nie wiem jak na koe się jeździ...... ja wole siedzieć na siodełku i trzymać kiere i pedałować pedałami:DD Mój zwykły rower jest zrobiony z błota w większości i nie trzymam go w domu.
kustom Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 ja tam wolalbym wymyc sobie rower i do tranzera zakladac poprostu inne kolo, nie widze sensu w kupnie osobnego roweru, takie moje zdanie
brain_damadge Napisano 18 Maja 2006 Autor Napisano 18 Maja 2006 ja tam wolalbym wymyc sobie rower i do tranzera zakladac poprostu inne kolo, nie widze sensu w kupnie osobnego roweru, takie moje zdanie ale ja nie chce rezygnować z jady na rowerze, po prostu chce jeździć codziennie, a w dni gdy mam mało czasu jeździłbym po domu. Nie będe co drugi dzień mył roweru, zmieniał koła i wnosi go na 4 piętro.
lukkas Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 to moze zlozysz ostre MTB - na pewno wyjdzie tanio - stara rame mozna kupic za grosze, byle miala dlugi hak - poczytaj topic o ostrym kole: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?show...80entry234410 zawsze to nowe doswiadczenie pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.