adi891 Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Witam na początku powiem że nie wiem czy to jest odpowiedni dział ale jak jest nieodpowiedni to prosze o przeniesienie do prawidłowego.A więc tak mój tato jest w belgi i w hipermarkecie w belgi są rowery .I mój tato chce mi kupić rower,Kosztuje 400 euro przecena z 500 euro.Prosze sprawdzić czy opłaca się ten rower .Pod okiem osprzętu oczywiście ...
PjeseczeQ Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Temat w śmietniku za złamanie regulaminu za 3... 2... 1... BTW. Oszczędzę ci szukania : w hipermarkecie kupuje się bułki, a nie rowery...
Mod Team safian Napisano 20 Lipca 2013 Mod Team Napisano 20 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.