Tomass Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Hej! Jeżdżę w 70% po lesie(różne ukształtowanie terenu, coś w okolicach XC). Ostatnio rozmawiałem ze znajomym na temat treningu na szosie i tu mam pytanie...co właściwie może mi przy moim stylu jeżdżenia dać trening szosowy? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Głównie wytrzymałość mozsz sobie poprawic na szosie i dac troche ulgi stawom, które jak wiesz zreszta jezdzac po lesie dostaja niezlego kopa. Na szosie tez lepiej niz po lesie cwiczy sie pedalowanie z odpowiednia kadencja i potem juz mozesz to przeniesc do swojego "pierwotnego" miejsca treningowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.