Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja do swojego revela sl 2010 wlałem zalecane 135ml ... i to było o 10 za dużo ... bład w druku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Czasem właściwa ilość nie wchodzi jeśli amor nie jest rozdzielony i tłoczysko tłumika odbicia nie jest całkiem cofnięte. Jak wlewałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wlewałem przy wysuniętym tłoku na max. Następnie ruszyłem tłokiem kilka razy, cofnąłem w pozycje 0. ale wtedy ilość oleju sięgała ponad połowę tłumika MC wiec nie było opcji żeby to pracowało, było 3/4 skoku. po odlaniu ok 10ml jest pełen skok, opór przy końcowej fazie porównywalny do tego co bło przed serwisem. A zapomniałem zmierzyć ile wylałem oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Koledzy po wekendowych jazdach po lesie amor ma pełen skok tzn cisnienie w gornej 80psi w dolnej 75 psi moze musialo sie cos poukladac po serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Na samym początku zanim sie wszystko rozprowadzi, dotrze i zacznie płynnie pracować kilka km musi przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi