Publius Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Hej, zbieram opinie na temat transportu (także rowerowego) na terenie aglomeracji warszawskiej. Za każdego respondenta wypiję zdrowie. Potrzeba około 5 minut http://moje-ankiety.pl/respond-50346.html Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Pijesz moje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Poszlo ... No to zdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4oS Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Zapomniałeś dodać tłoku do odpowiedzi, moja koleżanka zemdlała w pociągu bo nie była w stanie oddychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jest miejsce na wpisanie własnej odpowiedzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamro Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jest miejsce na wpisanie własnej odpowiedzi ;-) Na zdrowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Opcja z dobrze rozbudowaną siatką metra to taki żart? Zaznaczyłem że korzystam tylko z metra i roweru a potem pytało mnie o opinię o autobusach itd.... Słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.