Skocz do zawartości

[rower]Ktory bedzie odpowiedni ? Pomoc w wyborze

Kris01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,
Na wstępie chciałbym przywitać się iz jestem nowy na forum, więc Witam wszystkich ;D
Ok, jak temat wskazuje chcę się was doradzić jaki typ roweru by mi spasował, wiem ze powinienem sam wybrać, ale ja tylko wiem po co mi będzie potrzebny,więc jeśli moglibyście coś pomóc byłbym wdzięczny ;]
Moja sytuacja wygląda następująco, do dzisiejszego dnia jeździłem na rowerze powiedzmy "komunijnym" kupionym rok przed komunia ;D Rower to Kross Grand Junior.
Od dłuższego czasu coś w nim nawalało że szło się zabić, ale dzisiaj już całkowicie się wkurzyłem, opona całkiem pękła,więc postanowiłem kupić jakiś UŻYWANY rower który ma mi służyć ok.5lat. I tu się zaczyna prośba o pomoc w wyborze jaki dla mnie będzie lepszy rower? Rower ma mi służyć na dojazd codziennie max35km wątpię że zdarzy się coś powyżej 50km. Głownie do pociągu, po 5latach mam zamiar przesiąść się na auto/lub lepszy sprzęt, w zależności od gotówki;> Do tego lubię jeździć i robić tzw. wślizgi,stawanie na dęba(dopiero się uczę), oraz szybką jazdę.Więc moje wymogi dojazd do pociągu/szkoły(35km dziennie),możliwość akrobacji(podstawowych nie jakichś wyskoków,parków itp..),szybkość w terenie oraz po asfalcie(mieszkam na wsi wiec jest więcej terenu), rower musi wytrzymać min.5lat. Więc... jaki rower będzie dla mnie odpowiedni? Chodzi o sam typ tzn. MTB/BMX/Góral itd... W sumie w domu mam 2 BMX'y z tym że sis... całe różowe w kwiatuszki, a przemalować nie da bo od chrzestnego ma ;D Dodam że mam 14lat i nie wydam na używany/składany rower majątku mam fundusz do 300zl... Może dozbieram do 400max.
Liczę na waszą pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...