lapera Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Czołem, W środę (17.07), między 17:30 a 18:00, jakaś łajza ukradła mi rower z klatki (Warszawa, ul. B. Brechta 14, okol. pl. Hallera). Wszedłem do domu na 20 min, wskoczyć w krótkie spodnie i jedyne co zastałem po zejściu na dół to przeciętą linkę :/ Rower to kross level A6, rocznik 2010, rozmiar ramy 20'', nr ramy: 9007040141. Zdjęć mojego nie mam, ale malowanie takie jak na załączonej focie, ślady normalnego użytkowania, jakieś obtarcia, ryski, itp. Z osprzętu nic nie wymieniałem więc jakichś specjalnie wyróżniających się części nie było. Z cech szczególnych to rozdarcie obicia siodełka na szwie, nieduże, jakieś 2-3 cm, trochę zjechana największa zębatka (kilka zębów pokrzywionych) przy korbie, to chyba tyle... No i brudny był, nie to co to cudo ze zdjęcia.... Będę wdzięczny za każde info, może ktoś będzie szukał roweru w podobnej specyfikacji i przypadkiem gdzieś go wypatrzy na giełdzie, w komisie, w necie etc. W przypadku pozytywnego finału, pomyślimy oczywiście o nagrodzie Z góry dzięki!!! Karol tel. 600-289-461 lapera.carlos@gmail.com Edytowane 19 Lipca 2013 przez lapera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 gruba ta linka była? chyba jednak warto zainwestować w U-Locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapera Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 gruba ta linka była? chyba jednak warto zainwestować w U-Locka z tego co pamiętam to 20mm... co do U-locka, to już nie zaufam innemu zapięciu niż takowy... Linka była raczej na doraźne kilkuminutowe przypinanie roweru... i na tyle też wszedłem, do domu, rower zostawiając przypięty na zamykanej klatce... więc obstawiam, że na 95% mam tak zaiście życzliwych sąsiadów, albo wielkiego pecha, że akurat w ciągu tych 15-20 min jakiś idiota robił sobie obchód akurat w mojej kamienicy... co nie zmienia faktu, że roweru nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) i na tyle też wszedłem, do domu, rower zostawiając przypięty na zamykanej klatce... więc obstawiam, że na 95% mam tak za######iście życzliwych sąsiadów, albo wielkiego pecha, że akurat w ciągu tych 15-20 min jakiś idiota robił sobie obchód akurat w mojej kamienicy... co nie zmienia faktu, że roweru nie ma :/ Myślę że ktoś CIę "obserwował" i widział że poszedłeś do domu... może ktoś siedział przed kamienicą lub na klatce... nikogo nie widziałeś? obserwuj portale aukcyjne ... rowerów i części ... może będziesz miał szczęscie i dorwiesz drania. poświęć trochę czasu i idź w miejsca gdzie ludzie handlują używanymi rowerami. Edytowane 19 Lipca 2013 przez Leniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi