Skocz do zawartości

[Warszawa] Skradziono rower KROSS LEVEL A6, model 2010r.

lapera

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

W środę (17.07), między 17:30 a 18:00, jakaś łajza ukradła mi rower z klatki (Warszawa, ul. B. Brechta 14, okol. pl. Hallera). Wszedłem do domu na 20 min, wskoczyć w krótkie spodnie i jedyne co zastałem po zejściu na dół to przeciętą linkę :/

Rower to kross level A6, rocznik 2010, rozmiar ramy 20'', nr ramy: 9007040141. Zdjęć mojego nie mam, ale malowanie takie jak na załączonej focie, ślady normalnego użytkowania, jakieś obtarcia, ryski, itp. Z osprzętu nic nie wymieniałem więc jakichś specjalnie wyróżniających się części nie było. Z cech szczególnych to rozdarcie obicia siodełka na szwie, nieduże, jakieś 2-3 cm, trochę zjechana największa zębatka (kilka zębów pokrzywionych) przy korbie, to chyba tyle... No i brudny był, nie to co to cudo ze zdjęcia.... ;)

Będę wdzięczny za każde info, może ktoś będzie szukał roweru w podobnej specyfikacji i przypadkiem gdzieś go wypatrzy na giełdzie, w komisie, w necie etc.

W przypadku pozytywnego finału, pomyślimy oczywiście o nagrodzie :)

Z góry dzięki!!!

Karol

tel. 600-289-461

lapera.carlos@gmail.com

post-167506-0-50903400-1374234625_thumb.jpg

Edytowane przez lapera

gruba ta linka była? chyba jednak warto zainwestować w U-Locka

z tego co pamiętam to 20mm...

co do U-locka, to już nie zaufam innemu zapięciu niż takowy... 

Linka była raczej na doraźne kilkuminutowe przypinanie roweru... 

i na tyle też wszedłem, do domu, rower zostawiając przypięty na zamykanej klatce... więc obstawiam, że na 95% mam tak zaiście życzliwych sąsiadów, albo wielkiego pecha, że akurat w ciągu tych 15-20 min jakiś idiota robił sobie obchód akurat w mojej kamienicy... 

co nie zmienia faktu, że roweru nie ma :/ 

i na tyle też wszedłem, do domu, rower zostawiając przypięty na zamykanej klatce... więc obstawiam, że na 95% mam tak za######iście życzliwych sąsiadów, albo wielkiego pecha, że akurat w ciągu tych 15-20 min jakiś idiota robił sobie obchód akurat w mojej kamienicy... 

co nie zmienia faktu, że roweru nie ma :/ 

Myślę że ktoś CIę "obserwował" i widział że poszedłeś do domu... może ktoś siedział przed kamienicą lub na klatce... nikogo nie widziałeś?

obserwuj portale aukcyjne ... rowerów i części ... może będziesz miał szczęscie i dorwiesz drania.

poświęć trochę czasu i idź w miejsca gdzie ludzie handlują używanymi rowerami.

Edytowane przez Leniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...