Skocz do zawartości

[rower] Kross B6 2012 roz M

skwarek2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziś wystawiam na sprzedaż mojego 29era.

Kross B6 2012, rozmiar M, zakupiony w marcu w GreenBike’u.

Rama po gwarancyjnej wymianie – Kross bez problemu i szybko uznał reklamację.

Przebieg – 1800km (50/50 – las/asfalt (dojazdy do pracy). Rower maratonów nie widział na oczy.

Stan – wszystko działa bez problemu. Rower przed sprzedażą ląduje w serwisie  - regulacja napędu i lekka centra tylnego koła. Rama w 2 miejscach obtarta – rower upadł na stojaku rowerowym.

Zużycie widać jedynie na tylnej oponie (za słaby hamulec) – spokojnie pojeździ do końca sezonu.

W rowerze zmieniłem tarczę z przodu na Shimano SLX 180mm, sprzedaję z oryginalną sztycą (350mm) i siodłem Stella Royal Seta Custom (lekko obtarte – zwykłe użytkowanie).

Mogę dorzucić błotniki (pod 26” ale dają radę), lampki led silikonowe , 2 komplet chwytów (orginalne – strasznie twarde) i pedały zwykłe – orginalne, za dopłatą CB 50/50.

Cena – 2300 zł

Aktualne zdjęcia wieczorem!

Piszcie tu / PW / skwarek8700@wp.pl.

Pozdrawiam.

https://picasaweb.google.com/skwarek8700/KrossB62012?authkey=Gv1sRgCO-a3fCcorqYfg

Obiecane fotki.

• 2 tygodnie później...

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...