skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam członków naszej grupy i zapraszam na wspólny wpad w sobotę 20 lipca 2013 godzina i cel do ustalenia będzie z wami ,czekam na propozycję i zgłoszenia chętnych na sobtni wypad.Wiek i umiejętnosci nie waże liczy się atmosfera .Pozdrawiam niech moc 2 kół będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Wypadł był udany kazdy dotarał cały i zdrowy pogoda była ok łacznie były 4 osoby ale to i tak dobrze biorąc pod uwage ze sezon urlopowy.Oby było zatętniło znowu u nas życiem,gratki za przbycie i udany wypad niech moc 2 koł bedzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narodowiec1920 Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kiedy najbliższy wypad Śląskiej Grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1977 Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Wypadł był udany kazdy dotarał cały i zdrowy pogoda była ok łacznie były 4 osoby ale to i tak dobrze biorąc pod uwage ze sezon urlopowy.Oby było zatętniło znowu u nas życiem,gratki za przbycie i udany wypad niech moc 2 koł bedzie z wami Witaj Skorpion jestem tutaj nowy nie wiem jak sie wlasciwie poruszac, pochodze z welnowca tam sie urodzilem i wychowalem niestety po studiach musial opuscic welne, mam sprawke 30 lipca okolo godziny 5 rano ruszam z welnowca w okolice checin {gory swietokrzyskie} jak to naglosnic moze ze slaska tes ktos wybiera sie w tamtym kierunku tak sobie mysle ze fajnie choc kilkadziesiat kileometrow pokrecic w towarzystwie, jesli mozesz podpowiedz, nie irytuj sie gdy nie bede odpisywl zbyt dlugo mieszkam w innej strefie czasowej teraz ide wlasciwie juz spac, dziekuje za poswiecony czas, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witaj Skorpion jestem tutaj nowy nie wiem jak sie wlasciwie poruszac, (...) Przede wszystkim nie odpowiadac na posty z 2013 roku. Uzytkownik @skorpion nie napisal posta od trzech lat, wiec male szanse, ze tu jeszcze zaglada i Ci odpowie. Wysłane z Tapatalk http://moje60l.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1977 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam członków naszej grupy i zapraszam na wspólny wpad w sobotę 20 lipca 2013 godzina i cel do ustalenia będzie z wami ,czekam na propozycję i zgłoszenia chętnych na sobtni wypad.Wiek i umiejętnosci nie waże liczy się atmosfera .Pozdrawiam niech moc 2 kół będzie z wami Dziekuje Maniek za pomoc w wekend napisze do ciebie cos bardziej konkretmego moze ty bedziesz mogl jakos pomoc i moze ktos sie znajdzie kto wybiera sie w moim kierunku, jestem ci wdzieczny za zainteresowanie i poswiecony czas, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi