BoaPoweR Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Szukam osoby z samochodem, paliwo GRATIS bo pokrywam ja (wyjazd z Rybnika) - W czeskiej Bystrzycy żeby się zapisać trzeba być w tą sobotę między 11 a 12:30, start o 14:00 - jeżeli ktoś chciałby wystartować to proszę o info na priv. A teraz konkrety o zawodach: Uphillmtb Beskidy 2013 - międzynarodowy cykl zawodów w kolarstwie górskim. Terminy: 20.07 - Bystrice - Ostry21.07 - Vendryne - Wielka Czantoria03.08 - Rakova - Sagatka04.08 - Istebna - Tyniok 24.08 - Ustroń - RównicaStrona oficjalna: www.uphillmtb.pl - zapisy już trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja też szukam transportu ze Śląska, ale na niedzielę. Myślałam, ze na Czantorię to się z Ustronia jedzie, a tu się okazuje, że z dworca w Ustroniu trzeba by się przebić przez górki na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoaPoweR Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dla wszystkich niezdecydowanych czy się wybrać czy nie, zamieszczam krótki filmik ze specyfikacją etapów. [sharedmedia=videos:videos:192] Do Ewy - postaram się pogadać z ludźmi z Twoich okolic na jutrzejszym starcie żeby weszli na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kurcze ale poziom Uphill MTB w tym roku jest mega wyśrubowany w porównaniu z zeszłymi latami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kurcze ale poziom Uphill MTB w tym roku jest mega wyśrubowany w porównaniu z zeszłymi latami Nie ma lipy, za to jest się z kim ścigać Jak poszło w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Myślałam, ze na Czantorię to się z Ustronia jedzie, a tu się okazuje, że z dworca w Ustroniu trzeba by się przebić przez górki na start Z dworca w Ustroniu można dojechać wzdłuż rzeki prawie pod samą Czantorię jedzie się po płaskim - rowerem może z 10-15 min jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Z dworca w Ustroniu można dojechać wzdłuż rzeki prawie pod samą Czantorię jedzie się po płaskim - rowerem może z 10-15 min jazdy. Ale start nie był w Ustroniu tylko w Wędryni w Czechach Udało się w końcu dotrzeć samochodem na miejsce startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 mialem byc na sagatke, ale rozlozyla mnie choroba, mimo wszystko udalo sie byc na tynioku - bylo ciezko, ale jakos sie udalo pozdrawiam uczestnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 bylo ciezko, ale jakos sie udalohehe jakoś się udało ;p - 2 miejsce w M3 to dość fajne "jakoś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 hehe jakoś się udało ;p - 2 miejsce w M3 to dość fajne "jakoś" majac na uwadze swoj stan, przed startem bralbym w ciemno to miejsce ale sam wiesz ze troche jednak mi szkoda, bo w piatek (do momentu jak mnie rozlozylo) czulem sie swietnie, noga podawala i na sagatke nastawialem sie o walke open, a juz na pewno o wygrana w m3, a tu 10 open ale cykl super, na rownice raczej nie bede jechal, bo co to za jazda na mtb na rownice, ale na przyszly rok moze znajde w kalendarzu miejsce na wiecej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoaPoweR Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nie rezygnujcie z równicy, odchudzajcie rowery, zmieniajcie opony i do boju ! [sharedmedia=videos:videos:202] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nie rezygnujcie z równicy, odchudzajcie rowery, zmieniajcie opony i do boju ! Ja na Równicę przyjadę, ale nie mam zamiaru brać udziału w tym "wyścigu zbrojeń" bo uphille traktuję treningowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoaPoweR Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja na Równicę przyjadę, ale nie mam zamiaru brać udziału w tym "wyścigu zbrojeń" bo uphille traktuję treningowo Najważniejsze aby godnie powalczyć ze swoim największym przeciwnikiem - "Samym Sobą" - i dobrze się przy tym bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiks Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja na Równicę przyjadę, ale nie mam zamiaru brać udziału w tym "wyścigu zbrojeń" bo uphille traktuję treningowo To może być nie trudne ale mega trudne wszak kolarstwo to sport opierający się na sprzęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Nie XTRy napędzają rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.