adam00 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zdecydowałem się, że najpierw kupię dużą kłódkę i będę sobie zapinał za tylnie widełki (fakt troche to będzie czasem szukania stojaka) ale stwierdziłem, że teraz kupię kłódkę, a potem do tego łańcuch z prawdziwego zdarzenia... Jak napisałem mogę wydać ok 70zł jaką kłódkę w takim zakresie polecacie? Musi być min 3x3cm - szerokość x wysokość no i jak najtrudniejsza do otwarcia dla niepowołanych rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 KABRO C4U (dostępna u producenta), Lob GRANIT-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kabro C4U sie chyba nie nadaje (niestety poki co bedzie musiala mi starczyc sama klodka palakowa) , a granit-1 nie jest czasem zbyt pospolity? robil ktos kiedys jakies testy moze? bedzie to lepsze od Gerdy itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 gerda jest powyżej 70 zl więc nie podawałem. Różnica na pewno jest w zamku ponieważ gerda posiada mechanizm dyskowy, taki jaki jest obecnie stosowany w zapięciach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 widzialem niedawno gerde za 74zl w jednym z tematow na forum (http://tomark.pl/sklep/klodki-atestowane-i-wzmocnione/81-klodka-hss-atestowana-631z-gerda.html tutaj akurat po 87) to moze bym na nia wysuplal wole dolozyc te 5-10zl tylko czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 @adam00 według atestów posiadają ten sam poziom, może i warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 kupilem takki lancuch http://archiwumallegro.com.pl/zapi%C4%99cie+rowerowe+%C5%82a%C5%84cuch+z+k%C5%82%C3%B3dk%C4%85+roadsign-2088713196.html ta klodka co tam jest to szkoda gadac, wiec i tak bede chcial cos kupic (szukam jeszcze opini na temat tego lancucha) i bedzie to mogla byc rowniez klodka sztabowa takze prosilbym o ewentualne sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.