benek196 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam. Aktualnie posiadam klamkomanetki m360, a że ja jestem dopiero początkujący to nie narzekam na nie, lecz jestem zmuszony je zmienić na manetki bo w drodze już są hydrauliczne hample. Napęd mam 3x8, przerzutki shimano. I tutaj pytanie co wybrać w cenie max 100 zł? Moje dotychczasowe opcje to:-Alivio SL-M410-Acera SL-M360Która z tych jest lepsza nowsza acera czy wyższe grupowo alivio?A może lepiej wybrać coś od Srama?Czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Za manetki do 100zł lepiej jak alivio nie znajdziesz za nowe. Na 8 biegów oczywiście. Są jeszcze gripy srama np attack czy rocket ale raz ze gripy a da ze trochę droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja być może mam na sprzedanie alivio 3x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soulafein Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Za manetki do 100zł lepiej jak alivio nie znajdziesz za nowe. Na 8 biegów oczywiście. Są jeszcze gripy srama np attack czy rocket ale raz ze gripy a da ze trochę droższe. Na allegro za 79-99 zl Attacki leca wiec w sumie konkurencja dla Alivio. Sam zastanawiam sie czy nie kupic, ale wtedy jeszcze klamki do hamulcow trzeba... Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.